Jump to content
php.lv forumi

php komandas iekš javascript


edzjins

Recommended Posts

tātad, atjaunoju vienu lapu. tur jau ir smuks dropdown menu iekš javascript, kuru labprāt saglabātu, tikai iepriekšējais menu ir statisks un no admin paneļa nevar pievienot neko. gribu uztaisīt fišku, kad vienā no sadaļām var pievienot apakšadaļas (piemēram - valstis), kuru id un visi pārējie dati glabājas MySQL datubāzē. jautājums ir sekojošs - kā lai javascript skriptu, kas definē katru submenu sadaļu, varētu uztaisīt kā php kodu, kad apskata datubāzi un katram ierakstam pats automātiski uztaisa menu itemu. man nesagādā problēmas uzrakstīt php skriptu, kas vienkārši to dara ar php ierakstiem un izmet hiperlinkus ar linku uz attiecīgo "valsti", bet vienīgais, kas nav skaidrs, ir kā to pašu php iekļaut javascript'ā. paldies jau iepriekš!

Link to comment
Share on other sites

<?php
echo '<script>';
echo "alert('AA java scripts');";
echo '</script>';
?>

Tas gadījumā nesanāk tieši otrādi? T.i. iekļaut php javaskriptu? :]

 

<script><?echo $mainigais;?></script>

 

Vienkārši atver tagu un liec visu iekšā :]

Link to comment
Share on other sites

Tas gadījumā nesanāk tieši otrādi? T.i. iekļaut php javaskriptu? :]

 

Taa kaa PHP ir server saide , bet JavaScript Klient saide valodas tad viss ir kaartiibaa, Ar savu piemeru gribeju paraadiit ka ar PHP var vadiit aaraa arii JavaScriptu , mainot taa parametrus (js parametrus, vertibas) ... Tas ko uzrakstiji IR IDENTISKS ... atskjiraas tikai vieta kur sakas PHP ....

piedevam ir situacijas ka tevis padotais variants vienkarsi neies --> situacija kad <?php atradiisies starp pedinjam (nevienmer, bet var sanakt kombinacija)

--> gluzji vienkarshi PHP parseris to uztvers kaa parastu Text , nevis <?php tagu ...

+ JS ir sameraa jutiigs pret rindu nobeigumiem utt...

Bet vispariigi njemot Tavs piemers ir IDENTISKS (kautgan mazliet kljudains --> ne visiem serveriem ir iestaadiits ( <? ) ..

Edited by Grey_Wolf
Link to comment
Share on other sites

Tas, ka kādam nav short tag konfigā uzlikts nav mana kļūda :]

 

Būtībā, jā, var darīt, kā Tu, Grey_Wolf, rādīji, bet tu neparādīji kur likt mainīgo, domājams, ka tas varētu būt pagrūtāk saprotams iesācējam, tādēļ arī norādīju, ka mainīgo var likt iekš <script></script> un viss notiekās!

Link to comment
Share on other sites

tava kljuda ir taa ka noraadi to kaa Pasaprotamu lietu , kas nebuut taa nav ...

Okei, iespītējos nevietā, bet, ja cilvēks māk apstrādāt informāciju no datubāzes iekš php, tad vai ar tādām php zināšanām nav pašsaprotami, ka ir jāizmanto <?php, ja neiet manis minētais īsais tag's?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...