magone Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Gribēju noskaidrot, kā prakstiski notiek jaunumu lapas (būtībā jau tas ir spams) sūtīšana uz klientu e-pastiem. Vai tie parasti tiek izsūtīti ar programmas kodu? Kāda ir varbūtība, ka serveris, uz kura atrodas programmas kods, kas to izsūta, iekļūst melnajā sarakstā, ja tiek sūtīts 2000 klientiem reizi mēnesī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Kas tas par melno sarakstu tāds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magone Posted November 5, 2008 Author Report Share Posted November 5, 2008 Kas tas par melno sarakstu tāds? Šeit domāju spamotāju sarakstu, kuru izmanto serveru konfigurācijā, lai izvairītos no spama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gints Plivna Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Kas tas par melno sarakstu tāds? Jādomā, ka, piemēram, šis te: http://www.spamhaus.org/faq/answers.lasso?...=Spamhaus%20SBL Gan jau ka šie nav vienīgie... Gints Plivna http://datubazes.wordpress.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.SergE Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 magone — es varu tikai pateikt tev to, ka ja tu man atsūtīsi spamu, es tevi atradīšu un tu dabūsi pa muti, bet tavam serverim vairāk nekad nebūs vajadzīga elektrība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Tāpēc jau cilvēks prasa, kā lai no tā izbēgt!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Ja tu suutiisi klientiem kas uz to buus parakstijushies tad to nevar iisti uzskatiit par spamu Teiksim pazinjojumu par jaunumiem TIKAI registretiem lietotajiem kas atkjeksejushi un jebkuraa briidii var atteiktiess ... tad tas jau nav spams ... -- Un 2000 maili no servera tas ir spljaviens juuraa ... Isti spameri isuuta 10M vestulju ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts