Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

galaxy.php skriptā tev pirmā rinda nav tukša, t.i vai tā atrodās pirms <?php sākuma?

Un arī - vai esi pārbaudījis, vai galaxy.php fails nesatur BOM headera baitus?

Posted

Ieliku to līniju, bet vēljoporjām errors...

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\server1\galaxy.php:2) in C:\AppServ\www\server1\includes\functions\CheckCookies.php on line 56

Un jā, esmu parliecināts ka tur nau bomi, jo encoding ir UTF-8 without BOM un tikko arī caur notepad++ pārkonvertēju uz to pašu

Posted

Doh, nevis jāliek tukša rinda, bet jāņem ārā.

Iedod to savu galaxy.php failu. Tik neliec to paste.php.lv, bet iedot pilnībā downloadējamu.

Posted

Tu laikam nelasi, ko tev raksta.. Es tak teicu izvākt tukšās rindas faila sākumā. Tev abos failos ir pa tukšai rindai faila sākumā. Unikodes BOM baiti gan tev nav, tos mācēji novākt pats.

Posted

Īsti nesapratu par kādām tukšām līnijām tu tur runā...

šīs?

<?php
function CheckCookies ( $IsUserChecked ) {
.......

Ja tā, tad kļūda vēl aizvien ir :(

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\server1\galaxy.php:2) in C:\AppServ\www\server1\includes\functions\CheckCookies.php on line 43
Posted

ak dies... Jātaisa bilde. Citādi šķiet bezjēdzīgi kautko skaidrot. Tas, kas iezīmēts ar sarkanu, tas jāvāc ārā.

asdfoi2.png

Posted (edited)

Liels paldies :) Es vnk meklēju tajā CheckCookies.php failā to rindu bet viņa jau bija nodzēsta... Vnk neiedomājos par galaxy.php

EDIT: Tgd līdzīga situācija, bet man pirmajā rindā stāv html scripts...

<html><META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=adrese..."></html>
<?php
(...........)

ja novieto viņu beigās, viņš vairs nestrādā...

Edited by -=HELLBENDER=-
Posted

Nepareizi tu kodu izkārto. PHP skriptam sākumā vajag izdomāt ko darīt - izvadīt šitādu vai tādu output. Un tikai tad HTML kodu izvadi.

<?php
 if (blabla)  { blabla2 } else { blalba 3}
 ...

echo "īstais HTML kods"
 // vai tikpat labi:
?>
<īstais html kods>
<?php
 // skripts turpinās vēl
?>

Izkārot nosacījumus skripta sākumā - tas mans if (blabla) ...

• Create New...