Jump to content
php.lv forumi

par linku būdīšanu


sviesc

Recommended Posts

tātad nekādīgi nespēju izdomāt kā varētu nodot parametrus pēc kā kārtot linkus kurus dabonu no mysql db ar šādu struktūru

id | nosaukums | links | pozicija |

laikā pozīcija varētu norādīt kur šim linkam ir jaatroas tipa kārtas skaitli, bet kā vajadzētu darīt tad ja es nezinu kur ir šī linka kārtas skaitlis, tas ir admin formā ir linki left | right . Problēma rodas tajā ka ir jānorāda kautkādi parametri pēc kuriem šķirot un kārtot....

 

Ja kādam ir labāka ideja kā panākt lai linkus varbīdīt kur grib `bušu priecīgs uzklausīt... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Labak nebutu vienkarshi izveidot failu linki.php un to inkludot tur kur vajaga. Un admin sadalla ar fopen() to rediget formaa ? Ta tu tos varesi grupet un mainit cik tik tik un dizainu mainit linkiem. Priekshkam te butu lieki jaiesaista DB?

Link to comment
Share on other sites

jo linki tiek pieņemti no db un tie automātiski tiek saistīti ar linkiem un nau noteikts linku daudzums varbūt 2 varbūt 47 un katram pierakstīt kur viņš tagad atradīsies ir diezgan neparocīgi. Parocīgāk būtu nospiest left vai right un vis notiek automātiski.... :blink:

Link to comment
Share on other sites

nu tad uztaisi linkiem vel vienu lauku FLOAT un tur tev ari us katram linkam left vai right. Tad kad izvadisi linkus tik pieliec style="float: <?php echo $row['float']; ?>". Tad tik vel izdoma, ka to varetu viegli administret :) Domaju, ka ar select boxu butu vislabak, kur butu tikai divas izveles left vai right.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...