Hems Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 (edited) Nepieciešms dabūt progu līdzigu kā šeit http://eshape.ru/category-of-articles-level-2-mrw/idOwner/47 kur vari nomainīt matus, pielikt bārdu, uzlikt cepuri. Piem. bomža fotogrāfijai uzb'dīt sava priekšnieka galvu. Var būt kāds zina vēl kādu līdzīgu saitu? Varbūt var no šī te paša saita nokopēt lapu, tad atvērt Notepad un tad nokopēt vajadzīgo? Jeb varbūt Internetā var atrast šādu Flash? Es gan meklēju, meklēju bet nekā! Edited September 17, 2008 by Hems Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Jeb varbūt Internetā vr atrast šādu Java script? Es gan meklēju, meklēju bet nekā! tas nav JavaScripts Bet gan Flash Piedevam nomaini sakariigaku topika nosaukumu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hems Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 to Grey Wolf: Šis vispār paliek ļoti interesants jautājums. Jūs rakstiet, ka tas nav JavaScripts Bet gan Flash. Es arī visu laiku tā domāju. Piedevām vēl uzstādīju Flash 5 progu datorā. Bet tad sapratu, ka pats nespēju tikt galā. Tad nu nosūtīju e-mail kādai firmai, kas taisa mājaslapas. Vai Jūs vispār spējat iedomāties, ka viņi man pateica, ka šādu te JavaScript esot uztaisīt ļoti grūti un tas varot maksāt apmēram 3000 Ls + PVN !!!! Tad nu paceļas jautājums par viņu profesionalitāti, ja viņi tā īsti nezina kas ir JavaScript un Flash, bet galvenais ir tikai nauda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Nūūū - varbūt vēstulē tu viņiem tieši prasīji "Cik šitādu maksā uzstaisīt ar Javascript?" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 (edited) Jūs rakstiet, ka tas nav JavaScripts Bet gan Flash.Es arī visu laiku tā domāju. Piedevām vēl uzstādīju Flash 5 progu datorā. viņi man pateica, ka šādu te JavaScript esot uztaisīt ļoti grūti un tas varot maksāt apmēram 3000 Ls + PVN !!!! 1. Flash 5 ir Stipri novecojusi ( driiz jau buus 10 gadi) --> janjem Vismaz Flash 7 (minimums) 2. nu Java Script taa arii maksaas .. Jo JS nav Paredzeets sadam darbibam .... Flasha gan to izdariit ir Krietni vienkarsaak taatad cena attiecigi buus krietni zemaka .. + Specefiska programmatura maksaa diezgan dargi , ar to Jarekjinaas... Edit: Es gan klientiem Neraadiitu taadu progu --> var saziimet Tik forshus Monstrus ;) Edited September 17, 2008 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hems Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 Labi, bet kurš zina kādu forumu veltītu Flash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 http://www.yearbookyourself.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hems Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 Sākumā Grey Wolf man rakstīja: "Piedevam nomaini sakariigaku topika nosaukumu "" kurš aprakstā bija: "neviens neko nezina". Bet līdz šim te ņemoties pa dažādiem forumiem neesmu pavirzījies ne par mata tiesu uz piekšu. . Tāpēc vai tad mans iepriekšēais nosaukums bija tik slikts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Labi, bet kurš zina kādu forumu veltītu Flash? Nezinu cik tur liela aktivitāte tagad, bet LV ietvaros ir http://www.flash.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hems Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 Liels paldies ROZE! Ceru, ka beidzot manas lietas sāks virzīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 (edited) varbut vinjs vispar doma actionscript ?:D + Roze vienmer ir super =D Edited September 18, 2008 by Mikijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts