Jump to content
php.lv forumi

Hems

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Hems's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Liels paldies ROZE! Ceru, ka beidzot manas lietas sāks virzīties.
  2. Sākumā Grey Wolf man rakstīja: "Piedevam nomaini sakariigaku topika nosaukumu "" kurš aprakstā bija: "neviens neko nezina". Bet līdz šim te ņemoties pa dažādiem forumiem neesmu pavirzījies ne par mata tiesu uz piekšu. . Tāpēc vai tad mans iepriekšēais nosaukums bija tik slikts?
  3. Labi, bet kurš zina kādu forumu veltītu Flash?
  4. to Grey Wolf: Šis vispār paliek ļoti interesants jautājums. Jūs rakstiet, ka tas nav JavaScripts Bet gan Flash. Es arī visu laiku tā domāju. Piedevām vēl uzstādīju Flash 5 progu datorā. Bet tad sapratu, ka pats nespēju tikt galā. Tad nu nosūtīju e-mail kādai firmai, kas taisa mājaslapas. Vai Jūs vispār spējat iedomāties, ka viņi man pateica, ka šādu te JavaScript esot uztaisīt ļoti grūti un tas varot maksāt apmēram 3000 Ls + PVN !!!! Tad nu paceļas jautājums par viņu profesionalitāti, ja viņi tā īsti nezina kas ir JavaScript un Flash, bet galvenais ir tikai nauda.
  5. Nepieciešms dabūt progu līdzigu kā šeit http://eshape.ru/category-of-articles-level-2-mrw/idOwner/47 kur vari nomainīt matus, pielikt bārdu, uzlikt cepuri. Piem. bomža fotogrāfijai uzb'dīt sava priekšnieka galvu. Var būt kāds zina vēl kādu līdzīgu saitu? Varbūt var no šī te paša saita nokopēt lapu, tad atvērt Notepad un tad nokopēt vajadzīgo? Jeb varbūt Internetā var atrast šādu Flash? Es gan meklēju, meklēju bet nekā!
×
×
  • Create New...