andrisp Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 A iekš tabulas esošie dati arī točna zini, ka ir utf8 ? (Jo ne-utf8 datus ir iespējams ievietot laukā, kam kolācija ir utf8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 (edited) Redz kur bildi, lai var apskatīt, kā... Pašlaij testēju: row -> nosaukums, tipa vārdu Par.... Lai atrastu viņu gan ar: Par gan par... gan db gan tabula ir: utf8_latvian_ci http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002281/0...%23_Artenis.jpg Edited August 6, 2008 by Artenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 teiksim ievadot SQL caur to phpmyadmin atrod gan "Par", gan "par" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 (edited) phpMyAdmin atrod, ja ir tie _ci Mana vaina... visu laiku testēju row -< sadaļa, tai tikai biju uzlicis utf8_latvian_ci bet tad ieskatijos un atcerējos, ka man taču querijā tur ir sajoinotas 2 tabulas, uzliku otrai tabulai arī utf8_latvian_ci un atrada man Par un par :D... Paldies par informāciju! :) takiji piragi! Edited August 6, 2008 by Artenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts