xfr33 Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Vēlamais rezultāts: Ieejot mājas lapā ir bilde. Uz viņas uzklikšķina un viņa automātiski palielinas. Ne pa visu ekrānu, bet tik daudz cik es definēju. Uzspiežot vai nu uz bildes vai arī kaut kur citur bilde aiziet atpakaļ uz savu izmēru. Ir kāds piemērs, kas ir nedaudz sarežģītāks, bet nu doma ir tāda. Piemērs Ko man vajag? Būtībā daudz ko. Šito pilnībā nemāku. Ceru uz palīdzību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Nokačā lightbox, fancybox... Tie dos tādu variantu kādu gribi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Es dodu priekš roku thickbox (jo tas ir uz jquery balstīts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts