KarlisBa Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Sveiki! Man tā iepatikās doma, ka nav jālien e-pastā, bet ieslēdzot PC vai arī, kad atsūta e-pastu uz ekrāna uzlec paziņojums, ka ir atnācis e-pasts, ka sāku meklēt kā to dabūt gatavu. Pirmais, ko mēģināju tā ir programma Outlook Expres. Protams, neveiksmīgi. Varbūt kāds var apskaidrot kā īsti strādā tā programma vai arī ir kāda cita tāda veida labāka programma, kas uzmet paziņojumu, ka ir atnācis e-pasts un caur, kuru var gan izlasīt, gan aizrakstīt atpakaļ e-pastu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) ThunderBird bezmaksas epasta klients. Tur viss notiek caur protakoliem pop3 un smtp, ari kadi citi. Cik atceros foruma bija aprunats par shote. ka piemeram no inbox var sanemt epastu, bet atbildet caur thunderbird nevares. Edited July 11, 2008 by cucumber Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Tad caur ThunderBird var tikai aizrakstīt nevis saņemt? Nu tas ir tikai 50% no tā kas man der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Tas ir tikai inbox'am ka piemeru nosaucu. Bet ta var gan sanmet, gan sutit utt. ir visadas intersantas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Šitas ir kautkas tamlīdzīgs. Man gan nav problēmu, ieslēdzot pc atvērt outlook un tas paliek atvērts, ja parādas kāda jauna ziņa, tad sā pīkstēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Nu varētu arī to pašuOutlook Express izmantot vai arī ThunderBird, bet tikai jautājums kā viņus pareizi nokonfigurēt? Es visādi mēģināju kā nesanāk nesanāk. Kaut vai nokonfigurēt uz tā paša hotmail.com? Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) Thunderbird konfigurācija: First+Time+Setup http://afifplc.blogspot.com/2008/01/how-to...-live-mail.html Edited July 12, 2008 by codez Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Es piemēram norādu hotmail.com kā e-mail serveri, bet viņš man rāda, ka nevar pieslēgties serverim. Kā tad būtu pareizi jānorāda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 hotmail.com kkādā vietā var atrast arī pareizo serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Nja kaut kādā daudz, ko izsaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_POP_server_for_hotmail Škiet, ka Hotmailam nav POP3 servisu, nāksies izmantot citu e-mail pakalpojumu sniedzēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Pēc tās pamācības es jau uz IMAP konfigurēju un kam tad ir POP3 ja viņš ir obligāti šai lietai vajadzīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts