lazda144 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 man ir shaads kods http://paste.php.lv/7604?lang=php probleema taada ka atiimeejot divus ( nikus ) datubazee nonaak divi vienaadi piemeeram ir divi niki lazda un lazda2 , es atziimeeju abus piespiezot submit pogu datubaazee nonaak lazda2 un lazda2 paliidziet atrtast kas par vainu ceru ka saprataat ko es veelos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
testordie Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Nu uztaisi pārbaudi vai iekš tabulas, kkas tāds jau neeksistē, kur problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 testordie, vispār izlasīji, ko autors prasa ? :) lazda144, tev visiem checkboksiem vienāds name. Tu droši vien gribēji niks[]. (Un tad PHP pusē tev būs pieejams masīvs $_POST['niks']). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 ja vienu izveelas tad viss ir ok bet probleemas saakas kad nem vairaakus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 labāk izlasi vēl pāris reizes andrisp pēdējā posta daļu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 es tikai varu ieteikt name="<?=$row->id_ierakstam;?>"... Tas ir int un neko nesabojās, taču saņemot requestu pietiks noteikt int() un ok. Ja ar while ņem, nav manuprāt jēga ko mudrīt, tad linkā vai iekš post pilnīgi pietiks ar ieraksta id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ID and NAME tokens must begin with a letter ([A-Za-z]) and may be followed by any number of letters, digits ([0-9]), hyphens ("-"), underscores ("_"), colons (":"), and periods ("."). http://www.w3.org/TR/html4/types.html#h-6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts