bubu Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 MySQL dokumentācijā nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) Kā ta nu nederēs, derēs gan: (x ^ 7) == 4. Bet kā jau tev saka - tas diez vai izmantos indeksus. Tāpat kā tavs "pa visiem laukiem ar AND". tagad es vispār nesaprotu. jūs piedāvājat: options1 | option2 | option3Un tad tipa pie attieciigaa 1 vai 0. tad ja atlasa WHERE `options1`=1 AND `options2`=1 AND `options3`=0 bet es piedāvāju, tikai lauku `options`, un tad man sanāk WHERE `options`=6 kāpēc nevar `options` uzlikt indeksus? es gribēju teikt, ka mans variants neder tad, ja vajag atlasīt visus datus ar aktīvo pirmo lauku. kur `options2` un `options3` var būt jebkāds. WHERE `options1`=1 Edited July 3, 2008 by nemec Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 nemez, es nepiedaavaaju, es meegjinaaju izteeloties, ko Mikijs domaa. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts