Deviance Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Piedāvājam stabilu hostingu par zemām cenām. Izmantojam DirectAdmin kontroles paneli. Ir pieejami dažādi preinstalēti webmail risinājumi. Vairāk informācijas - http://www.spider-hosting.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Man stipras aizdomas, ka primārais mērķis šim pasākumam nav hostings, bet gan referālu pirmīda, tāpēc šis topiks, manuprāt, viennozīmīgi uzskatāms par spamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deviance Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 Man stipras aizdomas, ka primārais mērķis šim pasākumam nav hostings, bet gan referālu pirmīda, tāpēc šis topiks, manuprāt, viennozīmīgi uzskatāms par spamu. Tu kļūdies. Referāļu sistēma ir tikai blakusprodukts. Ja paskatīsies uzņēmumu reģistrā, tad firma ir reģistrēta jau 3 gadus, bet referāļu sistēma un lapas angļu versija ir ieviesta pavisam nesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Man never vaļā to adresi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 man arii never ... While trying to retrieve the URL: http://www.spider-hosting.net/ The following error was encountered: * Connection to 87.226.105.95 Failed The system returned: (113) No route to host Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Kuku meku ,še Tev bija ,mega-giga-ultra hostings! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasisppr Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Skatos hostinga saits joprojam nav pacelies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Drošvien, pēc šī sludinājuma nevar tikt no klientiem vaļā, pārslodze, utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deviance Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 Noskaidroju, kas par lietu. Tie, kuri kā DNS serveri izmanto dns.parks.lv (195.2.96.2) nevar piekļūt lapai, jo šis DNS serveris kādu laiku nefunkcionē kā vajadzētu un pareizi nesinhronizējas ar root-serveriem (dns.parks.lv atbilde uz e-pastu). Līdz ar to pie vainas neesam mēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Kapēc tu domā ka visi izmanto dns.parks.lv? Šaubos vai kādam ISPam tas vispār ir kā viens no opcionālajiem neimserveriem.. Šaubos vai kāds šī portāla lietotājs to izmanto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deviance Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 Piemēram Apollo internetam šis ir viens no neimserveriem. Pamēģini nslookup priekš domēna spider-hosting.net izmantojot dns.parks.lv (195.2.96.2) un piemēram ns.nic.lv. nic.lv rezolvē domēnu, tāpat kā visi ārzemju neimserveri. Bet dns.parks.lv - nē. Nezinu kā ar citiem, bet man visi citi, kurus mēģināju iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) Paskaties DNS check rezultātus http://www.squish.net/dnscheck/dnscheck.cgi. Izskatās, ka abi name serveri (ns1.spider-hosting.net un ns3.spider-hosting.net) nav sasniedzami. Vai tikai neesi pārāk labi nokonfigurējis firewall? Un, nav labi likt abus name serverus vienā subnetā. Edited July 1, 2008 by black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts