Ownmen Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Chau visiem, Iejaukšos Jūsu sarunās un ielikšu savu jautājumu šeit, jo domāju, ka šeit ir diezgan piemērota vieta tam. Es gribējtu dzirdēt Jūsu viedokli par mana sekojošā darbiņa cenu, konkrētāk, cik man prasīt darba devējam par paveikto. http://87.110.147.196/naken/ - šis ir darbs (kārtējais CS webs :/) centīšos +/- uzskaitīt lietas, kas tur ir: * nu, protams, CSS, HTML, PHP (MySQL) * sakodēts dizains. * Jaunumu sadaļa+komentāri * visas pārējās sadaļas (+ caur admina paneli var pievienot vēl) * admina pamenlis, kur iespējams - pievienot rakstus - editēt tos - dzēst tos - editēt, dzēst komentārus - kā jau minēju pievienot jaunas sadaļas un editēt tās, dzēst, protams :) * ievietoti monitori * upload, download sistēma Nu tādas lietas aptuveni izdarītas, vēlētos dzirdēt aptuveno summu, kuru varētu prasīt par šādu darbu, ā, + vēl varētu pateikt, cik varētu prasīt par IPB Foruma skinošanu. ;) Ceru uz drīzu atbildi. Edited June 21, 2008 by Ownmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 W3C validators bļauj par validācijas kļūdām, un links uz forumu (http://87.110.147.196/forum) nestrādā. Jaunumu pievienošanu pats kodēji, jeb pieliki dizainu kādai jau gatavai sistēmai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Par IPB skinošanu vari prasīt tik cik sirdsapziņa ļauj... tas ir kā nekā - dizains, kur nav konkrētu ceņiku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ownmen Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 (edited) nu webs un hosta http://www.naken.lv, links uz forumu tur straadaa. Visu kodēju no 0 :) nu vismaz aptuveno cenņiku... P.S tās validatora kļūdas ir vnk smieklīgas, viņš rāda kļūdas, tur, kur to nemaz nav! Edited June 21, 2008 by Ownmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 P.S tās validatora kļūdas ir vnk smieklīgas, viņš rāda kļūdas, tur, kur to nemaz nav! Nu gan... Ja jau doctype esi norādījis XHTML, tad arī raksti XHTML nevis kautkādu HTML parodiju. Ļoti korektas kļūdas tas uzrāda. Sākot ar nekorektiem komentāriem un beidzot ar nekorektiem tagiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ownmen Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 labi, sapratu ;) bet laikam nevienu ciparu nedzirdēt ne? Cerēju, pat veselu tēmu uztaisiija priekš ši raksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9100646 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 iista Gamerx.lv Koopija + var dabuut tieshi tadu pashu CMS ar taadu pashu skinu , protams varbuut shis arii ir tas par ko es runaaju , bet varbuut es arii maldos :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ownmen Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 labi poh, spriedeleet, teicu, pats taisiiju, taisiiju pats, labi varam sleegt ciet, pats visu sarunaaju :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts