KarlisBa Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Sveiki! Es izmēģināju, bet nekas nesanāca ir kādīgi iespējams uztaisīt reboot caur Putty? Pilnīgu sistēmas restartu? Ja jā ar kādu komandu? EDIT: Opā iespējams vairāk nevajag zināt komandu, bet zināšanas pēc var uzrakstīt. Tiko pārtrūka vajadzība pēc restarta. Tagad ir vajadzība pēc sistēmas palaišanas. :D Edited June 6, 2008 by shalonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rausis Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 reboot vai shutdown -r now kas ar palaišanos? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Jā es tās komandas tieši mēģināju vispār nereaģēja. Nu situācija pašlaik ir dramatiska. Projekts paliels risinās jau puss gadu un progresīvi, par ļoti. Te pēkšņi nespēju pieslēgties serverim tad pēc 20. minūtēm pazūd visas datubāzes nespēj tām pieslēgties nepatiet ne 10-20 minūtes piegriež skābekli pašam serverim. :( Administrators, kurš ķipa +/- uzrauga serveri nav dabūnams, bet nu loģiski piektdienas vakars nu labi nakts. Jāskatās kā rīt būs, bet esmu diezgan uzvilkts, jo bail, ka kas ar datubāzēm nav noticis, jo informācija bija apjomīga un ja būs pazudusi tas ir pus gada lieks darbs vējā... Edited June 6, 2008 by shalonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Īsti vīri kā vienmēr backupus netaisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Bet es tač esmu stulbs backupus uztaisīju uz tā paša servera tika citas partīcijas. :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) caur putty reboot serverim var tikai un vieniigi root lietotaajs (normaalaa serverii) veel ja var tik klaat serverim fiziski tad ar slotu pa reset pogu :) Edited June 9, 2008 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts