Jump to content
php.lv forumi

ZendFramework.Lv


Devs

Recommended Posts

Nezinu ko tu domāji ar "pasīvs", bet varu pateikt kāpēc es nelikšu. Tāpēc, ka man ir savs blogs, kurā es par attiecīgajām lietām rakstu. Turklāt īsti nav laika, lai blogu regulāri atjaunotu, kur nu vēl domātu par vēl kādu citu resursu. Un ja jau mans "nē" ir tik spēcīgi nosvēris svara kausus uz to, ka "būs zema aktivitāte", tad 100%, ka saits nav jātaisa. Man jau likās, ka iepriekš bija izkristalizējies sekojošs viedoklis:

* līdz nav samērā liels community dzīvojam pa php.lv/f

* kad tāds izveidojas apsveram domu par migrēšanu uz savu smilškasti.

Link to comment
Share on other sites

Viss, kas ir latviešu valodā, es atbalstu. Uz priekšu!

 

to Endijs: sastresojies, ka kāds ar savu resursu atņems tev lasītājus? :)

 

Pašam ar ir vēlme taisīt saitu, par to, ko es pats daru un ko esmu izmantojis (kā jau te viens teica - savs zināšanu spogulis), bet vienmēr nav atlicis laika. Tā kā šādas idejas atbalstu. Protams, tam vajadzīgs daudz darba, daudz kas jāpārdomā, lai beigās sanāktu labs resurss.

Link to comment
Share on other sites

Jā Analgiins - es esmu sastresojies, ka zf.lv man atņems tos 2 bloga lasītājus, kuri kodē ZF! Bet ja nopietni, tad šāds uzskats ir vairāk kā aplams. Ja kādu interesējis līdz šim tas ko es rakstu, viņš visticamāk lasīs arī tālāk. Ja arī nelasīs, nav liela bēda - es pēc reitingiem netīkoju.

 

Aleksejs - no malas izskatās nedaudz ne tā kā varbūt es biju domājis. Tas ka es nedaudz ar skepsi runāju par potenciālo zf.lv izveidi ir tāpēc, ka gribu, lai gadījumā ja saits uztop, viņš ir kvalitatīvs nevis ātri nomirst. Un lai tāds saits taptu - tā veidotājiem jābūt ar ideju un pārliecību. Savukārt, ja ar pāris teikumiem var vēlmi taisīt saitu teju vai iznīcināt, tad kāda tur runa par saita ilgdzīvošanu?

Link to comment
Share on other sites

Diskusijā dzimst lielas idejas. Līdz ar to neatkarīgi no tā kāds šobrīd ir rezultāts, tas ka vispār ir uzsākta diskusija, ir jau liels solis uz priekšu. Pirms pāris dienām vispār šajā virzienā nekas netika kustināts. Tagad vismaz daži jau esam savākušies un gan jau ar laiku arī kaut kas taps. Tikai tas nenozīmē, ka visam jāuztop jau 1 dienas laikā. Man tā domāt.

Link to comment
Share on other sites

Es pieņemu, ka ZendFramework.LV varētu likt iekšā pārsvarā tulkotās pamācības. Visur jau liekam atsaucas uz framework.zend.com mājaslapu, kur vajag.

Bet vēl - jaunrade - cerams, tik likti iekšā koda gabali un pašu sacerētas pamācības - es viens to visu nespēju izdarīt tāpēc jautājums - kādā būtu atsaucība, jo redaktoru tiesības lapai varētu iedot visiem, kas kodē ZendFramework un labprāt tur kaut ko ierakstītu!?

Link to comment
Share on other sites

tev to vajag ? vispar jau manuprat, jebkurs normals programetajs parzin anglu valodu, un var bez problemam izlasit to uz off majas lapas, bet kamer tu tur parrakstiisi to visu un iztulkosi, un ja vel ar kludam, tad daudz ka laba nesanaks ... bet ja tas bus ka sis forums, tad ir cita lieta, kur cilveki varetu griesties pec palidzibas, kur viniem kads zinoss cilveks, varetu visu konkreti pateikt, ka un kas .... bet tad man liekas, vieglak butu, sarunat ar adminiem par jaunas kategorijas atversanu, un to jau moderet u.t.t.

Edited by 777
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...