Jump to content
php.lv forumi

ZendFramework.Lv


Devs

Recommended Posts

Devs - ar kādu mērķi tu to saitu gatavojies taistīt? Tev galvenais ir baigais apmeklējums vai vēlme pasniegt informāciju? Ja pirmais, tad silts ieteikums - atsakies no vēlmes, jo saitu apmeklēs skaitliski ļoti maz cilvēku. Ja otrais - taisi augšā un gan jau kādu duci apmeklētāju saņemsi.

Link to comment
Share on other sites

Devs es tevi nesaprotu. Tu biji gatavojies ar attiecīgo saitu pelnīt naudu? Aizmirsti - tiešā veidā tas nesanāks. Protams, netieši tāds saits var būt kā tavu zināšanu spogulis, tātad reklāma tev (tas var palīdzēt meklējot jaunu darbu/klientus).

 

Bet, protams, ja tev nav vēlmes tērēt naudu domeinam, hostingam, tad stipri apšaubu to, ka tu varētu arī ilglaicīgi uzturēt saitu ar jaunu informāciju. Tieši uzturēšana ar informāciju izmaksā krietni, krietni vairāk par domeinu un hostingu, jo informācijas ievākšana/rakstīšana utt. prasa daudz laiku. Savukārt šo laiku var izmantot lai pelnītu naudu. Neiegūtā peļņa = netiešās izmaksas.

 

Uz visu šo skatoties - met pie malas ieceri un labāk dzīvojies php.lv/f.

Link to comment
Share on other sites

Nu tad ko tu bēdā par 8Ls domeinam un kapeikām hostingam? Tās tak ir smieklīgas izmaksas pašizglītošanās procesam.:)

Bet pirms kaut ko taisi izdomā sekojošas lietas:

* kas tur liks informāciju;

* kāda tipa info būs;

* cik daudz un regulāri pats varēsi likt iekšā;

* kādam mērķim kalpos attiecīgais saits;

Link to comment
Share on other sites

* informāciju varētu likt es un jebkurš cilvēks, kuram ir attiecīgās lietotāja tiesības piešķirtas (piemēram, tu);

* visai informācijai vajadzētu būt vai nu par ZendFramework vai arī citu frameworku salīdzinājumiem ar Zend;

* domāju ka pats varēšu atjaunot to saitu pāris reizes mēnesī :)

* informācijai un vēl - varētu arī tas piedāvāt pakalpojumus - developingu uz ZendFramework - taču piedāvāt netiešu, jo Zend Framework vārdu nedīkst izmantot promotion :)

Link to comment
Share on other sites

Uz pirmo jautājumu tu tā arī neatbildēji. Doma bija "kas liks" nevis "kas varētu likt". Turklāt tu teici, ka atjaunot varētu pāris reizes mēnesī. Nu lūk - uz šo brīdi NAV personu, kas varētu saitu atjaunot pietiekami regulāri. Es domāju, ka man nav jāstāsta par to, cik liela jēga ir no saita, kurš netiek atjaunots.

 

Kā jau teicu pavedienā kuru pats iesāku es attiecīgajā saitā info nelikšu. Tā ka "varēt es varētu", bet "nelikšu" ("varēt" === "drīkstēt").

Edited by Endijs
Link to comment
Share on other sites

Slikti... Tad jau esi pasīvs...

Hmm... Laikam jau nav jēgas veidot šo saitu ne tikai zemās potenciālās aktivitātes dēļ, bet arī tā dēļ, ka būs maz info, ko atjaunot - visu Zend jaunumus tak netulkošu ;)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...