SaMay Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 (edited) Domāju ka visiem jau ir pieriebusies šī tēma(ceru ka esmu pēdējais kas jautā :) ).. Man ir tāda vēlme dabūt mp3 playeri uz maziņa lodziņa bet problēma sākas pie tā ka nevaru neko sakarīgu uzburt lai dabūtu to gatavu.. Varbūt kāds varētu pamest kādu mazu domas graudiņu?? Lūdzu!! Paldies!! :) SRY: Nedaudz nepamanīju ka šī nav īstā vieta kur rakstīt.. Ceru ka piedosiet.. Edited May 31, 2008 by SaMay Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Vai tu mēģināji hotscripts.com? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaMay Posted May 31, 2008 Author Report Share Posted May 31, 2008 (edited) <script type="text/javascript"> function popup(){ cuteLittleWindow = window.open("mp3.php", "littleWindow", "location=no,width=320,height=200"); } </script> ar šo var atvērt tieši to daļu kura man ir nepieciešama?? domāts tā ir piem kāda bilde kuru gribu ar popup izcelt.. tas ir iespējams un kas jādara lai būtu.. Edited May 31, 2008 by SaMay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Kāpēc Tu kaut ko jautā? Pats nevari pārbaudīt? Jebkurā gadījumā, viss ko esi redzējis webā, var praktiski paņemt copy/paste un lieki nečakarēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecoc Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 http://digitalmedia.oreilly.com/2005/10/05...mp3-player.html Rekur jau gatavs viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts