Jump to content
php.lv forumi

SaMay

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SaMay

  1. SaMay

    SMS-CW

    lūgums.. so? google.lv studē un ātri vien varēsi atgaiņāties no lūdzējiem. P.S aizejot uz veikalu palūdz kaut ko par velti. (mazciemi neskaitās) veiksmi dabūt kaut ko ;)
  2. SaMay

    SMS-CW

    nu besī ārā. tikai par brīvu visiem tik visu dosim. varu teikt ka krīze ir ne tikai valstī un cilvēku maciņos bet arī pašos cilvēku prātos. skripts = darbs, darbs = nauda, nauda = prece. ceru ka šis jampampiņš un citi to kādreiz sapratīs....
  3. Nezināju ka mans dizains tika gfx izstādīts :D Bet zagts šis shops ir. Precīzāk no manis. Šo skriptu nevērtēju pat 15Ls vērtībā. Kaut darbs bija pāris stundas. :) Precīzāk foxc varu tev teikt ka tu esi totāls āzis ja ceri kādam vēl šo mēslu pārdot :D Ja kādam vajag no viņa preces tad lūdzu http://yep.lv/precites/visas/ par velti. Vajag to skriptu? Sazinieties ar mani. Par velti atdošu.
  4. SaMay

    HTML Kļūdas

    Šis kodiņš ir zagts no man zināma cilvēka. Nav smuki tā darīt!!
  5. pēc 2 mēnešiem hostings atslēdza manu lapu. bez brīdinājuma. aizbildinās vienīgi ar to ka lapa ēd pārāk daudz resursu. ok. tam es piekrītu bet reāli tā problēmas neviens nerisina. domāju elementāri hostingam jāziņo kas nepatīk un tad tās lietas tiek risinātas. ļoti nesmuka rīcība no viņu puses atslēdzot lapu par to neziņojot man. viņu sauklis nepavisam neatbilst patiesībai jo palīdzība ir jāvelk ar stangām ārā. reāli nevaru ieteikt šo hostingu nevienam jo ātri vien to nāksies nožēlot.
  6. Lieta tāda ka izdomāju paņemt šo hostingu savai lapai. It kā jau uptime nedaudz pieklibo bet tas tā kā sīkums būtu. Problēmas ir ar paneli jo tur 16Mb lapai un apm 1Mb datu bāzei tiek parādīts 1,4Gb aizņemts apjoms. Tas ir normāli vai vnk hostings čakarējas?
  7. sveiki. varētu kāds ieteikt kā google varētu pameklēt kādu php vai js funkciju kura ik pēc noteikta laika palaiž kādu noteiktu php failu. paldies!
  8. Sveiki. Problēma ir tāda ka ir nepieciešams mainīgais iekš mainīgā. apm šādi $kkas[kkas$id] bet tā tās lietas nenotiek. varētu kāds dot padomu?
  9. SaMay

    Laika atskaite.

    laikam man pēdējais laiks apgūt js. ;) bet tu īsti domu nesaprati. centīšos pats tikt galā. ja nesanāks tad rakstīšu. ;)
  10. SaMay

    Laika atskaite.

    Sveiki. Varētu kāds izlīdzēt ar javascript laika atskaites skriptu? Doma tāda. Laika atskaite notiek piem līdz 30. jūnijam un tad tiek parādīts piem 'ir klāt 30. jūnijs'. Vnk nav nekādu zināšanu javascript.
  11. SaMay

    ORDER BY

    Paldies. Nostrādāja. ;)
  12. SaMay

    ORDER BY

    Tabula id, cipars ieraksti 1| 9998 2| 104 3| 10 4| 54 Tā tad pieprasījums ir šāds SELECT * FROM kkas ORDER BY cipars DESC LIMIT 10 Skaitļi tiek sakārtoti ņemot vērā pirmo ciparu. Vajadzīgais rezultāts ir pēc skaitļu lieluma. Kā to var panākt?
  13. Ir kāda iespēja izveidojot php failu piekļūt mailam un iegūt vismaz elementāri nelasīto vēstuļu skaitu?
  14. āzis vienkārši savu affiliate nopostojis :)
  15. Man jau šķiet ka šajos laikos CS atkarīgie ir samazinājušies :D Domāju ka vismaz kādu aliņu mēnesī vēl vajadzēja solīt :)
  16. SaMay

    onchange

    Sveiki. Nepieciešams, lai tas Teksts1 iekš display parādās jau pie lapas ielādes. Ceru ka kāds izlīdzēs. :)
  17. tur nav jābūt ;) ieraksts tika veikts 12.03.09. tā tad 15.03 nepavisam nevajadzēja būt Šodien :)
  18. vispirms jautāsim kā tu to domā? vai tieši tekstā ir lielie burti vai arī ja ir ieslēgts CAPS LOCK taustiņš vai vēl kāds cits variants.
  19. nu it kā samainīju, bet vienalga nekā. Visu laiku Šodiena ir :)
  20. Man sanāca kaut kas šāds. Bet diemžēl visu laiku tiek parādīts Šodien. Varētu pastāstīt kas nav izdarīts pareizi? :)
  21. Tā tad iekš datu bāzes tiek veikts ieraksts kurā norāda laiku. Tālāk attiecīgajā vietā tas laiks tiek salīdzināts ar šīs dienas datumu. if($kkas["laiks"] == date("j n Y")) Tā tad jautājums vai tā vispār var salīdzināt? Un kā varētu norādīt, ja tas apgalvojums ir paties, lai ar $kkas["laiks"] attiecīgajā vietā parāda Šodien. Ja viena diena jau pagājusi tad Vakar utt.. Ceru ka kāds sapratīs.. :D
  22. shop.wos.lv---> 3ls---> lejupielāde---> install---> neliels config---> serveris pats sāks darboties---> :) sry par spamu :D
  23. sveiki. man tāds jautājums varbūt kādam ir zināma kāda literatūra kur varētu saprast kā uztaisīt t.s interneta tv uz winamp. vai arī kādu citu programmu uz kuras tas būtu iespējams. paldies.
  24. nu pats paņēmu virtuālo serveri par 20Ls (+panelis par 10Ls). sūdzēties nevar :)
  25. kr4 vienā jaukā dienā ieliku webā flash menu. ir pāris vietās izmantots lightwindows (domāju jūs zināsiet kas tas ir) kurš pirms flash menu ielikšanas strādāja bet pēc ir samērā gļukaini. kā izpaužas gļuki. spiežot uz tiem linkiem/bildēm lightwindows atveras 1 no apmēram 10 reizēm. tā tad jautājums ir vai flashs ieteikmē javascripta darbību?
×
×
  • Create New...