Ugga Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 man liekas 'rudzis' arii grib dariit ko liidziigu.TE Man ir fails kuraa ir valodas stringi (latvian.inc.php,russian.inc.php,...) cik jau censhos kaartoju visus $lang['bla'] pēc bla lai peec tam vieglaak pievienot citu valodu.vai darbojas katras rindas ielasiisana un sakaaartoshana kaa string? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Nesaprotu! <_< Izstasti kam tev tas viss - varbut var ka vienkarshaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted April 14, 2004 Author Report Share Posted April 14, 2004 kjipa man ir fails kuraa ir valodas mainiigie: $lang['par']='about'; $lang['maja']='house'; man vajag lai tajaa failaa skripts sakaarto visus mainiigos (t.i. liinijas) peec $lang[peec shii nosaukuma]; kaa to vareetu izdariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 ksort() Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted April 21, 2004 Author Report Share Posted April 21, 2004 paldies, gan jau noderees! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts