Rihijs Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 sveiki, redziet es uztaisīju labu saitu earnbux.org bet šādā saitā ir ļoti svarīgi tāda lieta lai nevarētu iejiet vairāki cilvēki no viena dators..., bet man protams nav tāda funkcija un es nezinu kā tādu uztaisīt... tātad man vajadzētu lai nevar iejiet piemēram kad reģistrējies un ja tev ir ieslēgts proxy tad tev paradato un tu nevari reģistrēties... piemēram es esmu redzējis ka daudziem šitāda veida saitiem ir uzlikts ka nosaka datora vārdu kuru tu prasti ievadi kad instalē windowu un ari dublikate ip, bet man vajadzētu uzzināt kā var uztaisīt tā ka nosaka datora nosaukumu un ja tāds jau ir neļauj reģistrēties vai un ielogoties. zinu ka tas ir iespējams jo dažiem šāda veida saitiem ir tāda lieta... PS. ja kāds palīdzēs tad ja vēlēsies vareshu pectam samaksaat vai ka citadak noreķināties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 lūdzu kāds palīdzat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Tač, ja kāds zinās, ko teikt, tad atbildēs. Nav pieklājīgi šitā darīt. Par tēmu - vienīgais, ko varu iedomāties - ar kaut kādu activex to varētu noteikt, bet nu to visu var arī klients atrubīt. Tā kā 100% drošs tev nekas nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ja noslodz 53 port uz win tad nau domain name parasti to ari var bloket tatad sekas var but drumas tiesak var ciest ari nevainigie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ja man kāds jautātu, es teiktu, ka tos, kuri taisa tādas lapas, vajadzētu nošaut, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Faks, ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted April 19, 2008 Author Report Share Posted April 19, 2008 a kāds ir tas activex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted April 19, 2008 Author Report Share Posted April 19, 2008 lūdzu palīdzat.. es samaksāšu vai arī iedošu pa brīvu šādu pašu sourci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted April 19, 2008 Author Report Share Posted April 19, 2008 nu tiešām neviens nevar palīdzēt!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted April 20, 2008 Author Report Share Posted April 20, 2008 nevar būt ka neviens nezin... pie tam ja es veel piedāvāju samaksāt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) varbūt beidz spamot? ja zinās palīdzēt palīdzēs. Edited April 21, 2008 by Paulinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 http://lv.php.net/manual/en/reserved.variables.php tur var palasiit info, kaa var tikt pie proxy ... bet tas nav iisti droshi ja izlasa sho komentaaru http://lv.php.net/manual/en/reserved.variables.php#79359 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 em nedaudz nesapratu tur klez nevari man paskaidrot ka skaidraak? Lūdzu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 vot es gribu lai piemēram kad kāds ar proxy iet iekšā mnaā lapā viņam izmet šitādu un viņš neko nevat tālāk darīt... tāda ir ļoti daudzām lapām tad jau drošvien nav nekas sarežģīts jo visiem tāds ir vienāds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Nja, http://adultfriendfinder.com/go/g793925-pcc ir spēcīgs saits! Nu, tad izmanto to pašu privoxy, tas neder? Būs tā kā visiem krutajiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts