blood Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Atvainojos par nosaukumu, isti nezinaju, ka lai pasaka... Nu esmu iesacejs php... Man ir php fails, man vinjam vajag pievienot mail() funkciju, lai ka kads ieet taja faila automatiski man nosutas epasts ar pashu faila nosaukumu (Linku uz vinju, jo faili bus vairaki, kas lietos sho funkciju) un ip, kas vinju ir atveris.... Piedodiet nezinu kaa pasham sakt taisit :( Ceru uz jusu atsaucibu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 sac ar to ka apskaties par mail() funkciju.. --> tur ir LJOTI daudz piemeru .... talak pieliec to funkciju pashaa php skripta sakumaa (kautvai panjem gatavu piemeru un tikai nomaini tekstus ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blood Posted April 6, 2008 Author Report Share Posted April 6, 2008 Paldies, sanaca, tagad tik problema, ka lai dabunu pie zinjas cilveka IP adresi un ka varetu sataisit (ja tas iespejams), lai vinsh automatiski iekljautu pie zinjas faila nosaukumu /linku/ automatiski neuzrakstot? Zinu izklausas divaini, bet ir man tada vajadziba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) IP paņem ar $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR']; vai $ip=getenv('REMOTE_ADDR'); Ziņu saliec iekļaujot mainīgos $Text="$message <br>IP:$ip <br>Link:$links"; Un to $Text liec funkcijā mail(); Tā kaut kā. Edited April 7, 2008 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
blood Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 (edited) O paldies sanāca ar to $Text ="$message <br>IP:$ip <br>Link:$links"; IP dabūt iekšā, skatos, ka, jau ir $links, bet ar kādu funkciju, lai viņu izsauc? (Protams, jo sīkāk , jo labāk)Man vajag dabūrt to epastā (kautkas.php) Ir tāda dīvaina vajadzība, lai viņš automatiski viņu nosaka...Sāku kaut ko saprast, kā tas viss notiek :) Edited April 7, 2008 by blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 $links šajā gadījumā ir vienkārši mainīgais, ar kura palīdzību Tu izvadīsi e-pastā vajadzīgo interneta adresi. Piemēram, $link='<a href="http://www.manasuperlapa.lv/vajag/apskatit/so/dokumentu.php">Apskatīt piedāvājumu</a>'; Var iztikt bez šī mainīgā un uzreiz to adresi rakstīt mainīgajā $Text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts