Jump to content
php.lv forumi

Interesanta problēma ar Latnet hostingu


black

Recommended Posts

Lai nebūtu tā, ka es "nolieku" tikai nano.lv, pastāstīšu par problēmām ar Latnet.

 

Pasūtījām pie šiem Basic hostingu (http://www.ls.lv/?m44i1). Pašlaik vēl neesam dabūjuši paroles, lai varētu ievietot pašu mājaslapu. Tomēr Latnets jau ir pacenties pamainīt savus DNS serverus (nsz.ls.lv, nsz2.ls.lv), pievienojot mūsu domēnu, kas tagad resolvējas uz Latnet serverim. Viss jau ir jauki, bet daži interneta provaideri izmanto Latnet DNS serverus pa tiešo. Tas nozīmē, ka Latnet klientiem (un dažiem citiem lielajiem provaideriem) mūsu mājaslapas vietā rādās tukša lapa!

 

Ja kāds taisās pie Latnet hostēties, iesaku no šādām problēmām uzmanīties.

Edited by black
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Turpinot tēmu par maniem piedzīvojumiem ar Latnet. Kaut kad piektdienas pievakarē uz Latnet servera izbeidzās diska vieta. Tas nozīmē, ka mani klienti nevar ielogoties lapā, jo PHP vairs nevar saglabāt sesijas. Pa viņu 24h atbalsta telefonu tika sazvanīta meitene, kas laipni paskaidroja, ka datu centrā brīvdienās neviena nav. Tagad ir sestdienas vakars, serveris joprojām ir bez brīvas diska vietas, kas nozīmē, ka lapas būtībā neiet arī visiem citiem Latnet klientiem, kuri hostējas uz tā paša servera. Smalki.

 

EDIT:

Pirmdienas rītā problēma tika novērsta.

Edited by black
Link to comment
Share on other sites

neapnika vēļ ņuņot?

nepatīk, neizmanto. Paraksti līgumu un prasi naudu pēc tam.

Nopietniem večiem savi serveri. Tādas problēmas ir katram hosterim.

Bet tas, ka beidzās vieta uz cietā diska mani gan uzjautrināja. Es pat nespēju noticēt, ka šajā laikā tas ir iespējams. Laikam admins tur savas porno filmas turēja, dzēst ta žēl.

Bet man pašam sūdzību nebija uz latnetu, kad tika turēts serveris viņu telpās. Biju zvanījis naktī, un admins gāja skatīties to kasti.

Nu bet protams viss varēja mainīties. Laikam mazu algu latnets maksā, tāpēc arī nav profesionālas pieejas darbam.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...