inguss Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Problēma: man ir vairāki faili, un es gribu uztaisīt galveno lapu, kurā ir menu ar linkiem, gribas arī tā lai jaunā lapa atvērtos galvenajā lapā, mēģināju ar iframe, bet kaut kā nesanāk, jo man lapas ir ar dažādu garumu, un tad tas iframe parādās scrollbar, kas man galīgi nepatīk. Ja var tad palīdz kāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 uztaisi failu menu.php tur tipa uzraksti izveelni, un to menu.php ar include funkciju iekljauj visaas apareejaas lapaas :) http://us2.php.net/include/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Nu scollbars tev rādīsies tā vai tā, ja lapa būs par garu. Bet nu tad vismaz tas būs gar visu ekrāna malu, nevis tikai rāmja robežās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inguss Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 nu jā, tiesi tas ka viņš rādās pa vidu, man nepatīk. nu pačakarēšu es to include, varbūt kaut kas jēdzīgs sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
none Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) Tur jau nav ko čakarēties. Piem., // masivs kur saraksti visas atlautas vertibas ko var pieņemt tavs get mainigais $masivs = array(vertiba_1, vertba_2, ..., vertiba_n); if(isset($_GET['mainigais']) && in_array($_GET['mainigais'], $masivs)) { $mainigais = $_GET['mainigais']; } else { $mainigais = -1; } if($mainigais == 'menu_1') { include('fails_1.inc.php'); } if($mainigais == 'menu_2') { include('fails_2.inc.php'); } utt. Edited March 26, 2008 by none Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 inguss --> Vakar ilgi tika apspriests identisks jaut (nu gandriz identisks ) SEIT ... Palasi tachu arii citas temas ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inguss Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 Liels paldies! man tas ļoti noderēja :) esmu ļoti pateicīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts