Jump to content
php.lv forumi

Meklēju stabilu hostingu


black

Recommended Posts

Sveiki,

 

Meklēju kādu stabilu hostingu. DEAC liekas par dārgu. Vienīgā nopietnā prasība ir tāda, lai tas hostings būtu pieejams VISU laiku (ti, būtu vismaz kāds rezerves elektropiegādes variants, rezerves interneta pieslēgums, utt.)

 

Nu jā, no PHP būtu labi, ja būtu pieejami šādi extensions: apc, json, memcache

 

Ideāli, ja viņi būtu uzinstalējuši arī Java (ti, lai no PHP varētu palaist exec("java utt.").

 

Kādas ir domas?

 

Pašlaik padomā ir:

sigmanet (aka Latnet) - dārgs, nezinu, vai piedāvās extensions

nano.lv (darbojas salīdzinoši nesen, nekas īpaši daudz nav dzirdēts, vai viņi manu lapu nepalaidīs DC++, līdzīgi kā Tīģerēna hostinga variantā?)

serveris.lv (arī lētais variants, nav ne jausmas par uzticamību)

Edited by black
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Neiet runa tikai par UPSi, bet arī par hostinga reakcijas laiku. Mēs tikko bijām offline uz vienu stundu tāpēc, ka bija nodedzis switch. Stundas laikā admins atbrauca un visu salaboja, bet lietotāji, kuri izmanto mūsu lapu, saprotams ir nikni arī pēc vienas stundas.

 

Par nano.lv un serveris.lv man nav tādas īstas pārliecības, ka viņu admini ir sazvanāmi 10 vakarā, un galvenais, nav pārliecība, ka aparatūras problēmu novēršana neies ilgāk par vienu stundu. Tāpēc arī prasu padomu - kādam ir, piemēram, gadījies zvanīt nano.lv atbalstam divos naktī?

Edited by black
Link to comment
Share on other sites

nu manuprat labakais ir DEAC , bet nu ja ir par daargu, tad jau cita runa, bet nosakuma japadoma, vai tavs projekts ir kaut kas, ja tas ir kaut ka veerts , tad butu labaak samaksat par labu hostingul, un dzivot bez galvas sapem, un shada vai cita veida atgut ieguldito naudinu .... samekle caur Search nano.lv ... mosh kaut ko atradisi, cik es zinu, shi hostinga firma, pastav jau sen ...

Link to comment
Share on other sites

NANO.LV

 

Par mums

 

Sākot darbību 2003. gadā, mēs uzreiz jau strādājām augstā līmenī un par laimi, aizvien to paaugstinām.

Mūsu prioritātes

 

* Sniedzamo pakalpojumu kvalitāte

* Klientu informācijas drošība

* Prātīgs klientu tehniskais atbalsts

 

Mūsu resursi

 

Mēs izmantojam serverus no viena no pasaules līdera – Hewlett-Packard. Visos serveros ir ierīkots RAID masīvs, ka arī katru dienu tiek veikta rezerves kopiju veidošana uz attālinātu serveri.

 

Latvijas interneta pieslēguma ātrums – 1 Gbps (LIX), ārvalstu interneta – 500 Mbps (caur Lattelecom). To stabilu darbību nodrošina mūsu partneris, interneta pakalpojumu sniedzējs LATNET.

 

Elektrības padeves nepārtrauktību garantē UPS un dīzeļu ģenerators.

Link to comment
Share on other sites

ja ir dzirdets par nano.lv, nezinu ka viniem ar hostingu, bet vini bija vieni no pirmiem ja es nemaldos, kuri piedavaja 1Gbps hostingu Latvija

 

777, izskatās, ka Tu esi nano.lv mārketinga pārstāvis? Starp citu, es dažiem hostingiem (arī nano) aizsūtīju e-pastu ar jautājumiem. Redzēsim, cik no viņiem līdz rītam atbildēs.

Edited by black
Link to comment
Share on other sites

Man rēgojas, vai pašlaik nano.lv neiet?

 

tieši tā arī ir. tagad ar neiet. man tur stāv divas diezgan lielas lapas un tieši šī iemesla dēļ, ka ik pa laikam viņiem kkas neiet tuvāko dienu laikā pārcelšos uz citu hostinga kantori.

Edited by ray
Link to comment
Share on other sites

Testējam nano.lv:

 

1) Uz vēstuli par hostinga iespējām atbildēja nakts laikā.

2) Pēc basic plāna pasūtīšanas UZ VIENU MĒNESI atsūtīja rēķinu par 1.5 mēnešiem, ti, no šodienas līdz aprīļa beigām. Mazliet izskatās pēc čakarēšanas, lai gan viss pēc līguma, protams.

3) Šodien nano.lv uz dažām minūtēm negāja gan no darba pieslēguma, gan no mājam (būs jāsāk monitorēt uptime)

4) Pēc tam, kad pasūtīts tikai sākuma plāns, administratoru atbildes palikušas krietni lēnīgākas (taisnības labad jāsaka,ka neesmu vēl paspējis apmaksāt rēķinu).

5) Nevaru uztaisīt trigeri viņu datubāzē. (Doši vien citiem hostingiem būtu tāpat. MySQL trigera taisīšanai prasa SUPER privilēģiju, to šie, protams, nedod.)

6) Viņiem ir atslēgti daži PHP extensions (hash, piemēram), kas, saskaņā ar PHP dokumentāciju, ir pieslēgti pēc noklusējuma. Interesanti.

7) Viņiem nav uzinstalēts latviešu valodas atbalsts (locale). Tas nozīmē, ka nav reāli izmantot gettext(), vismaz ne latviski.

 

EDIT:

1) Jau atkal nano.lv neiet (16:45)

2) pieliku klāt par locale

Edited by black
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...