jork Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Tātad es gribu izveidot tā ... Aizsuta sms un viņam atnak links uz failu download. Vins ievada šo linku lodziņā un kad nospiež pogu Turpināt , tad automātiski sāk vilkties fails ( prasa save as vai open ) ! Tas ir viss tas pats it kā ieejot linkā tikai to linku avērs tad kad nospiedīs pogu Turpināt ! Lūk piemērs taka: http://dbcs.times.lv/db/test.html Kad atnaks links pa sms vins ievadīs taja vietā kur vajag un nospiežot Turpināt automātiski sāksies lejupielāde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Un tas, ko tu jautā, ir...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 tās bij' tikai pārdomas pa tēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jork Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 (edited) Kā tā var uztaisīt... SMS Man ir izveidots kad sūta linku. Atliek tikai to ievadīšanu uztaisīt. Edited March 15, 2008 by jork Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Es šajā forumā esmu tikai pāris dienas, bet man JAU kretinē šitās sms tēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Sāc vien pierast. Tāpat kā arī par CS monitoru, kur-novilkt-forumu, gribu-gatavu-skriptu un tml tēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jork Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 Kur es prasu pa SMS ?? Pārlasi vēl reiz ko es gribu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 (edited) Kur es prasu pa SMS ?? vienīgais jautājums no tevis bija šis. gribēt nav kaitīgi Edited March 15, 2008 by Val Link to comment Share on other sites More sharing options...
jork Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 Ka tik iepostot kaut ko ne patēmu . Es skaidri ,gaiši uzrakstīju ko es gribu . Priekš tevis es atkārtošu. Rekur http://dbcs.times.lv/db/test.html Nosūtot sms atnāks links kur var nokačāt failu. Tālāk kad ievadīs to linku lodziņā LINKS: ( linku ) Un nospiežot pogu tālāk automātiski sāksies lejupielāde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts