Jump to content
php.lv forumi

Hamlets

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hamlets

  1. Hm, par opera mini nezinu, bet daži Siemensi nopīkstās un izslēdzas, ja tiek izmantots redirekts ar header().
  2. Un kāds ir tas skaitlis, butu to izvadījis uz ekrāna. Floor kā nekā apaļo uz leju un tapēc var sanākt 0, piemēram, ja skaitlis ir 0.3. Varbūt skailis ir nulle?
  3. RemoveHandler .php .php5 .php4 .php3 .phtml AddType text/plain .php .php5 .php4 .php3 .phtml Labāk šo ierakstīt .htaccess tajā mapē kur tiek likti faili.
  4. Kāda tad tev versija? Pamēģini : http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t...highlight=punbb
  5. echo "<a href=\"ejam.php?bla=lala&" . session_name() . '=' . session_id() . "\">Ejam</a>";
  6. ± ir latviešu valodas garumzīmju spec. simbols? http://kasis.lv/tutor_html/entitijas.php
  7. Ar kādu pārlūku skaties un lapu? Opera 9 un un augšu ir problēmas ar šiem input laukiem.... Andrisp, tas taču nav iekš <? ?> $(name) ir wml kods, tas ir tur būs teksts no imput lauka name :)
  8. Uzģenerētajā pirmajā lapā view source ir : value="teksts tāda kā $text" ? Un kas tieši tev nenostrādā? Nav teksta input logā iekš tomail.php ?
  9. Varētu pilnu pirmo kodu? Wml pārzinu labi un man tur liekas bišķīt nesaprotami - <? echo $text; ?>, no kurienes ņemas $text?
  10. $result = mysql_query("SELECT * FROM phpbb_posts_text ORDER BY `post_id` DESC LIMIT 20 ");
  11. http://paste.php.lv/5018 Nezinot tabulas struktūru neko labāku nevaru piedāvāt.
  12. Tie ķeburi laikam ir domātas sesijas...
  13. Ideja bija lietot šo to kodu: http://www.phpfreaks.com/quickcode/MP3-ID3-v1-reader/127.php Bet ieraugot fopen("Adia.mp3"... radās šaubas par noslodzi, kā nekā tiek lasīti diezgan lieli faili. Vai arī tomēr, tas nebūs nekas briesmīgs?
  14. CREATE TABLE `zxc` (`msg` TEXT NOT NULL ,`zxctime` TIMESTAMP NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP ) Tātad tas zxc izskatās piem šādi : 2006-12-28 11:14:32. Vajadzētu dzēst datus, kuri ir vecāki par 7 dienām. mysql_query("DELETE FROM `zxc` WHERE `zxctime` < '$kaukas'"); Kas šādā gadījumā būtu jāraksta mainīgajā $kautkas, ar date() jāveido vai kā?
  15. $neww=40; $newh=40; list(, , $type,)=@getimagesize($file); if ($type==1) {$funci="imagecreatefromgif";} //$funco="imagegif";} if ($type==2) {$funci="imagecreatefromjpeg";} //$funco="imagejpeg";} $im1 = @$funci($file); $im2=@ImageCreate($neww,$newh); @imagecopyresized($im2, $im1, 0,0,0,0,$neww,$newh, @imagesx($im1), @imagesy($im1)); @header("Content-type: image/png"); @imagepng($im2); Ir šāds bildes samazināšanas kods, bet pēc tā bildes svars tik un tā ir pārāk liels. Ar kādu kodu varētu papildināt šo, lai arī pasliktinātu bildes kvalitāti?
  16. TEXT double? un sajaucu number666 vietā ir money :D
  17. Kods $sql = mysql_query("SELECT * FROM `blabla` ORDER BY `money` DESC LIMIT 0, 15;"); while($row = mysql_fetch_array( $sql )) { // LALA echo $row['name']; echo "["; echo $row['money']; echo "]"; echo "<br/>"; } un rezultātā: yaguar7[61] Dyzaster666[157] Kronus[100] 3v[100] ..... , bet vajadzētu Dyzaster666[157] Kronus[100] 3v[100] yaguar7[61] .... Kur varētu būt problēma? :?
  18. <?php $query=mysql_query("SELECT * FROM gothic WHERE username='$login'); if(mysql_num_rows($query) >= 1 ) { print "Tāds lietotājs jau ir!!"; exit(); } ?> Kļūda : Itkā viss ir pareizi, manuprāt :)
  19. Tātad pie reģistrēšanās dati(vards, parole, epasts) tiek saglabāti tabulā my_game! Ielogojoties pārbaudu šādi : SELECT * FROM my_game WHERE vards='$_POST['vards']' AND parole='$_POST['parole']' Bet ja man tajā lapā vajag (kurā ir ielogojies šis lietotājs) vajag parādīt viņa e-pastu, kā to izdarīt? Kaut kas ar mysql_fetch_row būtu jādara? Vai arī būšu kaut kur galīgi garām aizbraucis. :(
  20. Grey_Wolf, skaidrs, es jau sabijos, ko gan es būšu iezīmējis :)
  21. Grey_Wolf, nesapratu, ko es iezīmēju...
  22. <a href="/index1.php?id='.$rows['id'].'" Kaut vai, ja es pareizi sapratu :)
  23. Piemērs: Ir mainīgais $name="dyz"; Vajag mainīgajā $lolens ierakstīt tekstu - name_^un šeit manīgais $name^ Kā vajag rakstīt? Mēģināju name_"$name"; bet nekā :(
×
×
  • Create New...