Jump to content
php.lv forumi

anry

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

anry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. anry

    Forums

    Paldies tev hackerman man arī līdzēja safe_mode nomainīšana uz 1, cik sapratu tas ir atkarīgs no servera konfigurācijas.
  2. Tikai nesaki, ka kļuvi par programmēšanas guru 1 dienā, cilvēki mācās no savām kļūdām. Paldies visiem, kas veltīja laiku man.
  3. bija jāizmanto echo $row['text']; nevis vienkārši echo $text;
  4. atgriež NULL , tātad dati netiek padoti pareizi?
  5. testēju gan caur emulātoru, gan caur mobīlo telefonu =)
  6. Tas ir wml sintakse tas nostrādā, tas nodot datus sūtīšanai, bet laukā input dati netiek saņemti
  7. Tīeši tā nav teksts inpput logā tomail.php
  8. Hamlet, tur kļūdījos tur ar ir text nevis teksts, bet tur nav tā kļūda, dati nepadodas tālāk
  9. echo $text; ?> <anchor>Sūtīt<go href="tomail.php" method="post"> <postfield name="text" value="<? echo $text; ?>"/> </go> </anchor> arī ar post padošānu nesanāk, laikam, ka šeit kļūda
  10. .............. echo $teksts; ?> <anchor> Sūtīt <go href="tomail.php" method="post"> <postfield name="text" value="<? echo $text; ?>"/> </go> </anchor <?............. un ir otrs fails, kuram jānolasa mainīgais $text un jāieliek laukā input, tas mobīlajam telefonam wap <?php print "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"utf-8\"?>"; ?> <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml"> <wml><head><meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" forua="true"/></head> <card title="title"> <p> <? @$text=$HTTP_POST_VARS['text']; ?> <input type="text" name="name" value="<? echo strip_tags($text); ?>" /><br/> </p> <anchor> Login <go href="sent_mail.php" method="post"> <postfield name="name" value="$(name)"/> <postfield name="emailto" value="$(emailto)"/> <postfield name="text" value="$(text)"/> </go> </anchor> </card> </wml> kaut kas nenostrādā, palīdziet ja variet
  11. ar funkciju http://lv.php.net/manual/en/function.strip-tags.php
  12. Tiku galā ar hidden formu padošanu. Ir scripts kas nolasa datus no db un saliek pa lapām, piem. man ir 1800 ieraksti un nolasot visu ilgi lapa veras, varbūt ir kāds scripta piemērs, kurš nolasa pirmos 10 ierakstus, pēc tam nākamos 10 utt. ? Un ar kādu funkciju var noņem html tagus no datiem kuri nāk no db. Ziņai ir formatējums, bet formā jāieliek pliks teksts bez html tegiem.
  13. Ar frāzi "Kāds varētu būt risinājums" domāju par koda piemēru. Kāds varētu būt kods?
  14. Sveiki! Ir problēmiņa ir kods kurš izvada ziņas no datu bāzes pa lapām, es vēlētos aiz katras ziņas pogu sūtīt, lai to nospiežot ziņa tiktu padota formai, kura nosūta to ziņu. Kāds varētu būt risinājums?
×
×
  • Create New...