Jump to content
php.lv forumi

Atkal es :D


keissfootball

Recommended Posts

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu bet, tad neķeries klāt pie kautkādiem projektiem. Iemācies normāli (nemāku teikt cik ir normāli) HTML, tad savieno ar CSS. Uztaisi kautvai sev kadas 100 mazas html lapiņas ar CSS. Līdz kamēr sanāks seksīga kāda. Kad jau jūties droši tad moči PHP. Es jau ar no sākumu FrontPage'ā taisīju kropļus. Tad vienu dienu saņemos un sāku mācities html. Tagus mācījos no grāmatas "PHP soli pa solim" (otrajā pielikumā grāmatā). Tad kautko padzirdēju pa CSS. Sāku to pats rakstīt uz notpad. Kad kautcik princips bija zināms sāku domāt pa PHP. Jaadzīst, ka es jau PHP neesmu kautāds super vecis, bet savos ****** vien kuļos. Bet kautcik kautkas iet uz priekšu. Bez tam es arī meiģinu iebraukt iekš 3D MAX. Tāpēc es jau arī nenodarbojos tik ar PHP. āā un jā, pirms tam vēl Flash mācījos. Pat ļoti aizrautīgi. Bet tagad jau visu esmu aizmirsis :(

Tāpēc sāc mācīties html tagus no galvas. Uz notpad2 vari vēsā rakstīt. Un neizmantojot nekādus tur "Web page maker". Nu ja jau kautko esi sapratis, tad vari vērt vaļā Dreamwerve un tur jau sākt CSS kabināt klāt (šausmīgi vienkārsi un vēl daudzas HTMLiskas lietas + vēl man nezināmas lietas). Tas tā īsuma PĒC MANAS PIEREDZES. Iespejams jau kāds man uz*** pa šo manu stāstu.. apgalvos kautko citu. Bet pirms apgalvojat palasat atpakaļ kur ir rakstīts ar caps lock.

Link to comment
Share on other sites

Ja godīgi es visus html tagus zinu, bet, es no sākuma gribēju to dizainu taisīt uz html, tabulās, lai vēlāk varētu pielietot id metodi un pārņemot mainīgo, vienkārši displejot informāciju centrālajā tabulā, bet tādu dizainu kāds tagad, es nespēju vispār ielikt tabulās, gan rāmīša dēļ, gan arī tā, ka attēli neiet kopā, bet automatiski izveido atstarpes. Gribētos jau visu to četrās tabulās salikt, piemēram baneris augšā (1.tabula), un tad navigācija utt. (2.tabula), teksts (3.tabula) un reklāmas (4.tabula). BET TAS JAU NEKO NEMAINA, KA TABULĀS VAI NE TABULĀS, NE? Man bija doma ielikt tabulas, lai tikai teksts displejojas pa vidu ar php palīdzību.

 

BET TIEŠI JA TAS IR SAISTĪTS AR DIZAINU, KO TIEŠI JŪS IETEIKTU PAMAINĪT, JO MAN NAV PIEREDZE LIELA WEBLAPU TAISĪŠANĀ, TĀPĒC CERU UZ JŪSU PADOMIEM un man negribētos dzirdēt "tas ir mēsls", bet nu tiešām padomus... ceru uz jūsu atsauksmi :)

Edited by keissfootball
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...