Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Es savukārt apgalvoju, ka uztaisīt tā, ka urlis tiks pilnībā noslēpts, nav iespējams par tiem pašiem simts punktiem. Atšķirīgs urlis jebkurā (sesiju vai ne sesiju) gadījumā ir vajadzīgs atšķirīgām sadaļām.

Tiem sesiju faniem - no kurienes jūs rausiet informāciju, ko ierakstīt sesijā? Sesija ta ir servera puses fīča, taču klikšķināšana uz linka - klienta puses fīča. Kā padot informāciju no klienta serverim?

Posted

Nu ja tikai problēma ar nerādīšanu (nevis lapas urļu slēpšanu), tad nafig čakarēties ar kautkādiem ajakšiem un bonukšiem. Uzlikt vienkāršu freimu (vai ifreimu pēc vajadzības) un miers. A nē - redz kautkādas tur sesijas vajag vēl iepīt...

Posted

Es arī sapratu, ka vienkārši adresbārā grib vienu url i vsjo. Tas, ka saturā ir saites ar parametriem poheru, un līdz ar to tas viss ir izdarāms vairāk kā vienā veidā un par visiem simts punktiem.

Posted

Izlasiju viss, kas te rakstits, baigas offtopiks aizgaja.

Galvanais ka pats topika iesacejs "freak" nav piebalsojis, ka tad vins isti pats to iedomajas!

ps. ja pie linkiem, postiem utt, protams, ka nevares paslept parametrus, bet cik es sapratu runa iet tikai par adres baru.

• Create New...