Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 (edited) Es tiešām nesaprotu, ko jūs nesaprotat. Bez nekādas diršanas. Edited March 14, 2008 by Zandis Murāns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Laikam sapratu, ko tu, Mārci, jautā. Kaut vai ar javaskriptu, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Ar JS? omg, pilnīgi sireāls cilvēks tu, Zandi, esi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Uztaisīt simts punkti var. Lietderība - 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Es savukārt apgalvoju, ka uztaisīt tā, ka urlis tiks pilnībā noslēpts, nav iespējams par tiem pašiem simts punktiem. Atšķirīgs urlis jebkurā (sesiju vai ne sesiju) gadījumā ir vajadzīgs atšķirīgām sadaļām. Tiem sesiju faniem - no kurienes jūs rausiet informāciju, ko ierakstīt sesijā? Sesija ta ir servera puses fīča, taču klikšķināšana uz linka - klienta puses fīča. Kā padot informāciju no klienta serverim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 AJAX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Un AJAX'im nevajag UNIKĀLU urli uz serveri pieprasīt UNKIĀLIEM resursiem ar GET vai POST? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 A kur nafig tev adresbārā rādīs, koda diev? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Nu ja tikai problēma ar nerādīšanu (nevis lapas urļu slēpšanu), tad nafig čakarēties ar kautkādiem ajakšiem un bonukšiem. Uzlikt vienkāršu freimu (vai ifreimu pēc vajadzības) un miers. A nē - redz kautkādas tur sesijas vajag vēl iepīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Viņš neminēja, ka grib kaut ko slēpt, viņš teica, ka grib, lai nerāda. Un labi vai slikti, bet pasaki manu kļūdu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Es arī sapratu, ka vienkārši adresbārā grib vienu url i vsjo. Tas, ka saturā ir saites ar parametriem poheru, un līdz ar to tas viss ir izdarāms vairāk kā vienā veidā un par visiem simts punktiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Izlasiju viss, kas te rakstits, baigas offtopiks aizgaja. Galvanais ka pats topika iesacejs "freak" nav piebalsojis, ka tad vins isti pats to iedomajas! ps. ja pie linkiem, postiem utt, protams, ka nevares paslept parametrus, bet cik es sapratu runa iet tikai par adres baru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts