Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Es jau neminēju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Nē, nu ok, tu minēji, bet vai tas freimworks tiešām māk kaut kādā mistiskā veidā darboties un noteikt, ko apmeklētājs grib atvērt tikai pēc tā, ja viņam padod tikai "GET http://tavalapa.lv/" ? Man liekas, ka tu vienkārši nesaproti par ko ir runa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Loģiski, ka viņš neizzīlēs, ko klients ir vēlējies atvērt ar "vienkārši GET tavalapa.lv", viņš saglabā pozīcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Lai arī kas ir tās "pozīcijas", linki tāpat taču atšķiras viens no otra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Tas, kurā "linkā" tu atrodies, tas glabājas sesijā. Vai tas ir skaidrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 (edited) Nu bet kāds tam sakars ar topika autora jautājumu? Un kāds tam sakars ar to ko es teicu ? Edited March 14, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 (edited) Sakars ir visiešākais. Tu, cik es saprotu, mēģini apgalvot, ka tas nav iespējams, es par to parametru slēpšanu. Edited March 14, 2008 by Zandis Murāns Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Nu tad varbūt paskaidro, jidritvaikociņ. Nu cilvēks jautāja vai var uztaisīt, ka augšā adress bārā visu laiku rādās http://vinjalapa.lv un viss. Nekādu parametru vai norāžu uz failu nosaukumiem. Un tipa visa lapa tā strādā. cucumber saka, ka var ar sesijām. Es prasu, kā viņš to iedomājas ? Un tu arī pēkšņi piebalso, ka var ar sesijām. Wtf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Es savukārt nesaprotu, ko tu nesaproti. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Eh, nav jēgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Da kaut vai mysql datubāzē saglabā pēdējo atvērto linku. Un tad, kad iet iekšā tavā lapā, skaties vai sesija eksistē. Ja eksistē, izlasi no datubāzes to linku, kurš iepriekš tika saglabāts. Kaut vai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Nu kāds tam vispār sakars ar šo visu ? Man liekas, ka tu man speciāli te gribi izvest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Nē, paga paga. Tātad, jautājums bija: "Kā , lai es uztaisu, lai adresbārā visu laiku rādās tikai manas lapas pamatadrese http://manalapa.lv bez parametriem pat, ja es ierakstu http://manalapa.lv/index.php?a=1&a=2 vai ko citu." Ja viņš glabās iekšēji (sesijā) informāciju par to, kurā vietā viņš dotajā brīdī atrodas (sadaļā "Sākums" vai sadaļā "Par mani", piemēram), vai tad nebūs izpildījies tas, ko viņš prasīja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Šis dialogs drusku uz smiekliem rauj. Es saprotu tā, ka zandis grib pieglabāt pēdējo atvērto lapu, nevis kā topika autors jautāja pēc linka slēpšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Papildinu savu iepriekšējo ierakstu: Zandi, kā tu iedomājies ieglabāt sesijā atvērto linku, ja viņš nemaz nav atvērts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts