haZard Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 nu tad beidzot atradiisies kaads kas man var paliidzeet? :( (visu shito uztaisiit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Un kā tev liekas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Vispār jau cilvēki ir atsaucīgāki, ja redz, ka vēlies kaut ko pats apgūt, nevis ka gribi dabūt visu gatavu... Ja Tu atnāktu ar koda gabalu, kurā Tev ir kādas neskaidrības... Tad droši vien, ka arī palīdzība atrastos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haZard Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 nu es jau laluudzu! ;) vienkaarsi man ir savs projekts un es gribu to pilnveidot un padariit populaaraaku! /) Tapēc griezos uz seieni luugt paliidziibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Pēc analoģijas ar auto forumu: Tas, ko Tu saki - Es esmu nopircis 16 kvadrātmetrus kaut kāda skārda, lūdzu palīdziet man uztaisīt Ferrari. Bet no Tevis gaida: Esmu izlocījis visu virsbūvi, kā minēts rasējumā Nr5, taču man ir jautājums par metinājuma vietu izvēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Ko nozīmē "savs projekts"? Tipa nokačāts un atkonfigurēts bezmaksas CMS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Zandis Murans, laikam jau ka taa :) tagad tadu projektu ir nesaskaitams daudzums ... haZard, tas ka tu luudz, maz kuru uztrauc, ka jau Aleksejs teica, ja tu atnaktu ar kodu, un pateiktu, ka tev kaut kas nav skaidrs, tad tev palidzetu, bet nu ta, ka tu gribi, lai tev pa velti te kaut ko taisa ... tas atkrit, te daudziem pietiek sava darba ... nevis kaut kadus amxbans + sms pluginus rakstit tadam modulim vajag Serveris <=> Serveris , vai ari DB <=> Serveris ... tapec pamekletu labak google.lv ... domaju pirms tevis jau bija tadi simtiem cilveku, kuri mekleja shadu skriptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecoc Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Pirmais iegādājies sms pakalpojumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Šajaa mapee izveidojam failu add.php un iekopējam šo skriptu:CODE <? $nick = $_POST['nickname']; $pass = $_POST['password']; $pass2 = $_POST['pw_coniform']; $access = "z"; $flags = "a"; $nickname = "regnick"; $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $id = "6"; if($pass == $pass2){ echo ""; }else{ die ("<script>alert('Paroles nesakrit!');window.back()</script>"); } if(empty($nick)){ die ("<script>alert('Ieraksti niku!'); window.back()</script>"); } if(empty($pass)){ die ("<script>alert('Ieraksti paroli!'); window.back()</script>"); } include('config.php'); $check = mysql_query("SELECT username FROM amx_amxadmins WHERE username='$nick'"); $exist = mysql_num_rows($check); if($exist > 0){ echo "<script>alert('Tads niks ir jau registrets!');window.back()</script>"; unset($nick); exit(); } $register = "INSERT INTO amx_amxadmins ( username, password, access, flags, nickname) VALUES('$nick', '$pass', '$access', '$flags', '$nickname')"; mysql_query($register) or die(mysql_error()); mysql_close(); echo "Registracija pabeikta!"; //header('location: index.php'); ?> Taalaak tajaa pšā mapē izveidojam failu config.php un iekopējam šādu kodu: CODE <? $host = "localhost"; $db = "amxbansdatubāze"; $mysql_user = "lietotājs"; $mysql_pw = "parole"; mysql_connect ($host, $mysql_user, $mysql_pw)or die("neizdevas piekonekteeties: ".mysql_error()); mysql_select_db($db) or die(mysql_error()); ?> Ievadam savus datus ( datubāzi, lietotāju, paroli ) Vēl izveidojam index.php un iekopējam šādu kodu: CODE <html> <head> <title>Nick Registration</title> </head> <body> <center> <form method="post" action="add.php"> <table border="1"> <tr><td>Niks</td><td><input type="text" name="nickname"></td></tr> <tr><td>Parole</td><td><input type="text" name="password"></td></tr> <tr><td>Apstiprini Paroli</td><td><input type="text" name="pw_coniform"></td></tr> <tr><td></td><td><input type="submit" value="Registret"></td></tr> </table> </form> </center> </body> </html> Tālāk jātrisia problēma ar ķeksīšiem server_admins lapā: Dodamies uz mapi www\amxbans\admin un atrodam failu server_admins.php atveram to un sameklējam rindiņu (149 rindiņa ) CODE "checked" => 0 un nomainam uz: CODE "checked" => 1 Aizveram un saglabājam Viss gatavs! Paarbaudam http://localhost/reg ©Lazda Ps no si koda var uztaisit nika registraciju ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- es domaju ta es gribu izdarit ka si funkcija stradas tikai tad ja piemeram ierakstis lodzina piemeram "asdasd" bet ja ierakstis kautko citu tad nejies. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- es biju izdomajis bet nezinu ko talak , man ir ta ka piemeram ieraksta jebko tad parada nepareizs kods if ($kods == true); header("Location:wrong.php"); es nezinu pareizi vai ne :D --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a kas jaieraksta lai stradatu tikai tas kods "asdasd" , bet parejiem ka kods ir nepaeizs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts