haZard Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Labdien! Es ļoti ceru ka juus man vareesiet paliidzeet! Taatad man ir uztaisiits webs un cs 1.6 serveris. Itkaa man viss ir stats,amxbans utt Bet man loti vajadzeetu veel dazas lietas Un visas taas ir saistiitAS Ar sms suutiisanu! taatad man vajadzeetu taa ka ja kaadam ir uzlikts bans vins ieejot webaa tur piemeeram nonjemt banu sadalaa un tur ir lai nonjemtu banu suutiet taadu un taadu un tad atnaaks tur atpakal kautkas un bans buus nonjemts.(tas piemeers) vai luudzu kaads zina to skripu! luuk apmeeram saads un vaal pemeeram shaads skrips kaadam nav vismaz liidziigs shim nu lai tur cw serveri automaatiski var pasuutiit! Un veel taads skrips kuraa ar sms paliidziibu var pasuutiit acc tiesiibas/r-slots apmeeram saadi Luudzu luudzu! Ja paliidzeesiet kautvai iecelsu par adminiem vai par moderatoriem vai par ko gribeesiet manaa webaa http://cs-riga-team.oo.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Tu runā tā, it kā visiem uzreiz būtu skaidrs, kas ir kaut kādi amxbani un stati. Tajos tavos linkos neatradu nevienu skriptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haZard Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 da kas tad nezin kas ir stati un amxbani :D Un tie linki nav uz skripiem bet uz piemeeriem kaadus skripus apmeeram man vajadzeetu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 da kas tad nezin kas ir stati un amxbani Tici man - normāli cilvēki nezin ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ja paliidzeesiet kautvai iecelsu par adminiem vai par moderatoriem vai par ko gribeesiet manaa webaa http://cs-riga-team.oo.lv Diez vai kādam tas būs pietiekams stimuls kodēt priekš Tevis :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haZard Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 (edited) da tie kas speelee Counter Strike zin kas tas ir! Un ja juus nezinat kas tas ir ko ta postojat? es gaidu tos kas saprot no taa kautko un kas man varees paliidzeet! Nu luudz paliidziet!!! Es jau obligaati neprasu ka pasam tagat jaaskripo kaadam buutu! Es tikai luudzu gatavu skripu!(vai gatavu nevarat atrast) plllllllzzzzz!!!!!!!!1 Edited March 13, 2008 by haZard Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Tie kas spēlē CS, nav īpaši normāli. :] Vismaz spriežot pēc tiem, kas te ik pa laikam parādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Viņš to tāpat nesapratīs. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Un ja juus nezinat kas tas ir ko ta postojat?es gaidu tos kas saprot no taa kautko un kas man varees paliidzeet! Gaidi vien - esmu pārliecināts, ka tūlīt atjās 3 stalti CounterStrikisti varenos rumakos un minūtes laikā atrisinās šo problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 tas tochna , neviens nekodes tevis delj , maksa , ka to dara citi , Link to comment Share on other sites More sharing options...
haZard Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 Ja tas kas man to visu var uztaisiit prasiis naudu tad maksaasu? Tas kas visu to var uztaisiit uzraksta savu skype niku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Paga, ko tu jautā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haZard Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Zandis Murāns, pierodi, ka te reti kurš lieto pareizi jautājumu zīmes un izsaukuma zīmes. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Tie kas spēlē CS, nav īpaši normāli. :] auččč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts