Mikijs Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 BRĪDINĀTS-BRUŅOTS! Svarīgs ziņojums! Man atsūtīja vēstuli,kurā ziņots par milzīgu kaitniecību nodarošu vīrusu,kurš tuvākajā laikā apceļos internetu.KATEGORISKI AIZLIEGTS atvērt vēstules ar pielikumu "INVITATION" vai "POSTCARD". Šis vīruss parāda olimpiskās uguns bildi,kas iznīcina Jūsu kompjūtera "C"disku.Saņemot šādu vēstuli,neveriet to vaļā un izslēdziet kompjūteru. CNN apstiprināja ,ka šis vīrus ir ārkārtēji bīstams. Microsoft viņu klasificē kā pašu iznīcinošāko. Šis vīruss ir identificēts vakar un pagaidām vēl nav nekādu izgudrojumu pret to. Aizsūti šo brīdinājumu visiem sev pieejamiem cilvēkiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Es jau, Mikij, saprotu, ka tu tikai labu gribi, bet tiešām tici šitiem s**iem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 es nezinu vai ticu bet mums darba visiem meilu atsutija :) vnk domaju ka bus labak ja ir pazinjos ta ja nu gadas tad zemapzinjas bus palicis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Absolūts BullShit! Mazāk vajag tizēt saviem draugiem.lv draugiem, kuri absolūti neko nejēdz no datoriem! Un Tev kā pretendentam uz Homo Sapiens Sapiens titulu vajadzēja jau nu pat bez meklēšanas to saprast: http://www.hoax-slayer.com/olympic-torch-virus-hoax.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 es =/ neviena vieta neteicu neko par draugiem es saku ka mums darbaa OFFISSAAA :D nevis draugos :D atnaca meils no cilveka kam loti uzticamies :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Man vakar draugos šitie atnāca vismaz 2 gab. Nu tad tagad pasakiet tam cilvēkam, ka jūsu uzticība ir mazinājusies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berta Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Tieshi shis jau ari ir tas viiruss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts