roberc Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 te visi tādi gudri, mož varēs palīdzēt :) vienīgais šķērslis kāpēc man slinkums vai obloms pāriešanai uz Linux - nemācēšana ieslēgt zem X-logiem dead pogu "tildi". labais ALT strādā, bet neesmu pieradis uz ALT sēdēt. palīdziet. tikai nedodiet ieteikumus 'ej uz xfree.org lasīt dokus' vai 'paraksties uz meillisti'. nah. dokumentāciju lasīju, pēc stundas meklēšanas nospļāvos. guglē arī nekā gudra neatradu. mana kde ir 3.2 versijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberc Posted March 29, 2004 Author Report Share Posted March 29, 2004 p.s. ievēroju, ka PHP.LV vēl nav pārgājis uz vasaras laiku ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 papēti failu: /etc/X11/xkb/symbols/pc/lv Rindiņu: modifier_map Mod5 { <RALT> }; Pats mainījis neesmu, bet domāju, ka iebraukt tajā visā nav ilgi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 man ar bija doma, ka labais alt traucē dzīvot - pagāja 2 dienas un rakstīju ar labo alt tikpat ātri, kā ar ' taustiņu. Pie tam ir stipri ērtāk programmēt, pēc katra ' vai " nav jāspaida space :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 2 Kaklz: Par pēdiņām tā 100% taisnība - programmēt nenormāli traucē... Un pēc pieredzes zinu, ka tildi ~ izmantot ir neparocīgāk/neergonomiskāk par ALTu, kuru parasti vispār nelieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts