anonīms Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Tātad nepieciešams kods ar kura palīdzību es varētu uz datubāzi aizsūtīt | sekundes, minūtes, stundas / diena, mēnesis, gads Form'a man izskatās apmēram tā: [b]Kad tu mirsi?[/b] ("Te seko inputs selects, vai kaut ko, ko tur vajag, kur ievadu tiešu laiku) Un būtu perfekti, ja visas sekundes laiku un pārējo varētu apvienot zem vienas kollonas... Īsti nezinu kā veidot. Ar draugu nedaudz diskutējām un viņš man ieteica mktime f-ju, bet no tās es galīgi neko nesaprotu un apskatot tās manuāli man likās, ka tā vairāk ir izvadīšanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Ko īsti nesaproti ? Kā izveidot SQL kveriju ? Kā izveidot HTML formu ar INPUT elementu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 MYSQL standarta DATETIME foramats saglaba datumu ar precizitaati liidz sekundei ilasi no formas datus un izveido atbilstoshu stringu .... vai arii mktime() ja datus glabasi kaa INT .. --> tikai tad tev pie izvades vajadzees konvertet atpakal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts