nemec Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Vispār jauto risina ar vertical-align: baseline, jo display parametra maiņa rada pārāk daudz problēmu. vai tad baseline nav defaultā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) Ja godīgi , tad šitā ir tā daļa kuru es nekad nevaru atcerēties. (tādēļ nevaru saderētu uz savu labo roku ka vērtība ir pareizā) Es parasti pamanos izmēģināt kādus 3 variantus pirms "āāā bļa , kā es varēju aizmirst šito !!" frāze. Bet anyway. Tāpēc jau tas ir FF bugs =] Edited February 12, 2008 by mefisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Analgiins Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 mefisto: baseline taču ir defaultā, veidojot to, kas mūs neapmierina, resp., bildi nopozicionē tā, ka atstāj vietu zem tās priekš mīkstinājuma zīmēm (jo ir inline elements). Pats pamēģināju un strādā divi varianti - vertical-align: bottom; un vertical-align: top; Uz ātru roku pagūglēju un uzgāju smuku rakstu (ar visām bildēm), kur parādīts, kā bilde tiek pozicionēta attiecībā uz vertical-align. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts