Lokomotive Posted March 23, 2004 Report Share Posted March 23, 2004 (edited) Ārzemnieki ārzemju forumos nekādīgi nesaprot kāpēc es ar tiem TXT failiem čakarējos. Lieta tāda, ka funkcija data() strādā normāli, līdz brīdim, kad pirms viņas es ievietoju "direkrorijas skanēšanas" skriptu. Tas direktorijas skanēšanas skripts man ir vajadzīgs, lai lapā tiktu izdrukāts nevis 1 fails, bet visi, kas atrodas tai direktorijā. Abas skripta daļas (gan direktorijas skanēšanas, gan ierakstu drukāšana) strādā bez problēmām atsevišķi, bet kopē neiet! <?php if ($direktorija = opendir('data/start')) { while (false !== ($faila_nos = readdir($direktorija))) { if ($faila_nos != "." && $faila_nos != "..") { return $faila_nos; } } closedir($direktorija); }else{ echo "kaut kas nestrādā :("; } function data() { //ielādējam saturu lapā.. $dir = "start"; //$faila_nos = "21.03.04"; $fails = file('data/'.$dir.'/'.$faila_nos.'.txt'); foreach($fails as $vertiba ) { $vertiba = trim($vertiba); $insert = explode("|", $vertiba); $data .= '<tr> <td width="453" height="100" valign="top"><table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <!--DWLayoutTable--> <tr> <td width="350" height="25" valign="top" class="c_nosaukums">'.$insert[1].'</td> <td width="103" valign="top" class="c_datums">'.$insert[0].'</td> </tr> <tr> <td height="75" colspan="2" valign="top" class="c_saturs">'.$insert[2].'</td> </tr> </table></td> </tr>'; } return $data; } print data(); ?> Edited March 23, 2004 by Lokomotive Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 a tu pats saproti, kas tagad notiek tavaa skriptaa? tak skripts, manupraat, izpildaas liidz pirmajam return un viss, taa funkcija data() neizpildaas, kur nu veel print data(); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 $a="'data/start'";echo"<br><br><div align=left>"; $handle=opendir($a) or die("Nevaru atvērt mapi $a"); while (false!==($file = readdir($handle))) { if ($file != "." && $file != "..") { echo"$file<br>\n"; } } closedir($handle); echo "</div>"; Apmeeram shaadi tikai bisku garaak(tas man tur taa apstraade) es savaa lapaa izvadu failus kas atrodas mapee.atliek tikai drag'n drop un php visu redz.paprovee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinklins Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 (edited) ne nu logiski pirmkārt funkcija data() netiek palaista līdz ar to neviens no failiem netiek izdrukāts. principā izpildās tikai direktorijas skanēšanas skripts un viss funkcija data() netiek palaista vispār. :D sorry palaižās ;) . Bet mauc to rindinņu print data() ieliec direktorijas skanēšanas skriptā return $faila_nos; rindiņas vietā un vajadzētu iet visam Edited March 24, 2004 by trinklins Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinklins Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 un jā $fails = file('data/'.$dir.'/'.$faila_nos.'.txt'); nekam neder tad jau labāk tā $fails = file('data/'.$dir.'/'.$faila_nos); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts