Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted (edited)

Klau, kādas faila nosaukums tev ir tam skripta, kas iekļauj klasi ? (Nu tam, kur tiek izveidots objekts un outputots)

Edited by andrisp
  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted
Skaidri zini, ka tev tas kods ir iekš <?php ... ?> tagiem ?

Es gan to kodu no lapas kopēju ārā un saglabāju iekš unicode ar paplašinājumu PHP.

Tu domā, ka tur kas ar ACII nav īsti pārkopējies vai kā?

Bet tegi <?php

?>

Ir novērojami abos failos tur kur tiem jābūt :)

Posted (edited)
Klau, kādas faila nosaukums tev ir tam skripta, kas iekļauj klasi ? (Nu tam, kur tiek izveidots objekts un outputots)

KlasesPalaidejs.php

Edited by JanisZ
Posted
Nu, izskatās, ka tie skripti vienkārši netiek izpārsēti.

ASCII un UTF-8 kodējumos <?php un ?> būtu viens un tas pats.

Saglabāju kā UTF-8 un tagad izleca vesela čupa ar kļūdām :)

Posted

Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs

To es arī redzu, bet kas ir jādara, lai šis failstiktu atrasts. Atkal kaut kur jāmaina setingi. Kas ar to "include_path"?

Posted

Ja nemaldos, tad ja fails nav atrasts working direktorijā, tad viņš meklē kaut kādā noklusētajā include_path direktorijā. Skaidri zini, ka tev tas fails page.class tā arī saucas ? nav page.class.php vai kas tāds ?

Posted

Nē, jānorāda pareizs klases faila nosaukums. Ar visu paplašinājumu. Atšķirība no Javas (ja pareizi atceros). Javā paplašinājumu .class nenorāda, kad iekļauj objekta klasi. Taču PHP ir vienkārši jānorāda precīzs faila, kas satur klasi vārds.

Posted

Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs

Oj paldies!!!

Nu vāks kā vienmēr uz kautkādu stulbumu uzķēros. Tāda pati kļūda man bija, kad nevarēju FTP serverī html -ā atvērt ielādēto bildi. Atkal uz tā paša grābekļa uzkāpu. Paldies. Tagad zināšu.

Posted
Nē, jānorāda pareizs klases faila nosaukums. Ar visu paplašinājumu. Atšķirība no Javas (ja pareizi atceros). Javā paplašinājumu .class nenorāda, kad iekļauj objekta klasi. Taču PHP ir vienkārši jānorāda precīzs faila, kas satur klasi vārds.

PS.

Ne par šo tēmu, lai nebūtu šitāds čakar ar tiem ceļiem un paplašinājumiem.

Jūs nevarat ieteikt kādu IDE priekš HTML un PHP

• Create New...