Sasa Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 parseFloat((document.all("Garums",i).value) + 2) ... kapē nesanāk stringu pārvērst Floatā un pieskaitīt tam Floatam vēl kaut ko sanāk ka man garums un 2 saliekas kopē un sanāk ka ir 3 +2 = 32, bet manvajag 5. Kā iekš javascript'a var stringu uz integeru pārvērst! mēģināju pēc šī parauga: http://www.javascripter.net/faq/convert2.htm nesanāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Mēģini šitā: parseFloat(document.all("Garums",i).value) + 2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 tev float vajaga vai integer jo vienā vietā prasi float, otrā int. Ja int, tad parseInt() Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 viss kārtībā tagad ... man visp. vajadzēja no stringa dabūt skaitlisku vērtību, lai es tai varu pielikt vai atņemt kaut ko! vai nu ta ir int vai foat, paņemu float, jo manā gadījumā var arī tikt skaitlis ievadīts ar komatu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts