skrach Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Sveiki atkal! :) Tie kas vel nezin... Man vajadzeja statistiku (profiliem statistiku)! Es panjemu vinju no cita scripta... bet tagad tikai vaig pielagot...izskatas ka abi scripti pec pamata ir vienadi,tikai vajadzetu atlasit kurus tieshi kodus vajag! :) Te ir php kods php kods Te ir html kods (tpl faila formats) html kods Te SQL CREATE TABLE `visitors` ( `member_id` int(9) unsigned NOT NULL default '0', `visitor_id` int(9) unsigned NOT NULL default '0', `visitdate` int(10) unsigned NOT NULL default '0', KEY `member_id` (`member_id`,`visitor_id`), KEY `visitor_id` (`visitor_id`) ) paliidzat..ludzu vismaz atlasit tos kodus kuri ir vajadzigi! Lai stradatu statistika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 vārds "statistika" izklausās vieglāks nekā tas kods izskatās. vadies pēc komentāriem, lai saprastu ko dara katra koda daļa, un izspried kas vajadzīgs un kas nav. Es gan neticu, ka tu veiksmīgi varēsi šito kodu izmantot, jo tur jāatrod daudz klases un kkādi konfigi ;) Bet vismaz ideju var smelties šajā kodā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Ko darīt... ko darīt..... Ajjj...besī jau.... Mācīties johajdī, domā ka tagad kad mums te iemeti kodu, kuru pat nejēdz būs kas labāk? Tu jau nemācies, Tu gribi lai mēs to risinam. Vēl tikai teikšu, ka šaubos vai esi īsto kodu izvēlējies ko pielāgot tā vienkārši... Jau tāpat ir ko palauzt smadzenes kas un kā, kur nu vēl pielāgot sazin kam īsti... Edited January 25, 2008 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 paliidzat..ludzu vismaz atlasit tos kodus kuri ir vajadzigi! Lai stradatu statistika! kas pašam acu pierē nav? sāc pats, neviens jau tavā vietā visu nedarīs, paskaties, atlasi un tad jautā ja kas nestrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 bet tur jau ta lieta ka es biju atlasiijis un mna nestradaja! Es gribu zinat vai vispar ar sho kodu stradatu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Vieglāk būtu uzrakstīt pašam savu nekā čakarēties ar citu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts