skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 bet ja man shis jau ir pamata mana majas lapaa: $connection = mysql_connect("localhost", "username", "password"); mysql_select_db("database", $connection); vai man vaig otreiz to pashu...tachu nevaig... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Es padodos, bezcerīgs gadījums! Katrs dara to kas viņam vislabāk padodas! Dizaineri zīmē, bet koderi kodē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 njaa... esmu bezjeediigs gadiijums... ne visi var buut gan dizaineri ...gan koderi... :) :D :D :D bet otmeer..varbuut kads kuram tieshaam apniik.. var pateikt vienakarshi priekshaa... tur ir maz kods.. tur ir tikai: SQL Kods ieksh stat.php un ieksh galvena faila... tas tachu nav tik daudz prasiits... ja man palugtu un ja es zinatu..es tachu paliidzeetu..ja man tapat nebutu ko darit... tas tachu ir tikai 10 - 20 min.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Kā tu vari zināt cik tas daudz laika aizņem, ja tev pat nav ne mazākās nojausmas, kā to izdarīt ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Aizej uz stūri nokaunies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 andrisp - tur jau taa lieta es saprotu.. mums dizaineriem ir tada kaa fantazija..kura ljoti mums ir vajadziiga..es saprotu ko vajag..un apmeram kaa..bet tikai visu laiku ka kaut ko megjinu..nekas nesanak..tad tas nav pareizi..tad tas.. :( :D :D :D Vebers - Labprat aizietu..bet izstaba visi sturi aiznjemti..bet kad uzstaisishu statistiku..tad pat sturi atbrivoshu..lai vareetu nokauneeties.. :) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Dizainu tu arī fotošopā zīmē vicinot peli pa ekrānu, zīmējot līnijas, četrstūrus un sazin vēl ko.. tu to dari soli pa solim, pēc savas noteiktas taktikas droši vien.. Tāpat kodēšanā, soli pa solim to dabū gatavu klabinot pa klaviatūru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 es tiesham zinu ka tas nav tik ljoti viegli... bet varbut tomer! skaties... kamer mes te sarakstamies....mes jau vareejam izdoamat kodu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Es jau visu izdomāju, tiklīdz sapratu ko vēlies, bet tev vnk neaiziet.. skaties... kamer mes te sarakstamies.... tu jau varēji sākt mācīties... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 Isteniibaa ar Jums ir jautri... vissmaz var papljaapat.. :) :D :D :D Vebers - bet ja jau tu esi izdomaajis..tad varbut tomeer pateiksi..savu firmas nosleepumu.. :) jo kamer es iemaaciishos..tas buus daudz ilgaak..nekaa tas ja pateiksi kodu. :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Man ērtāk ir "papļāpāt" nekā otreiz rakstīt to ko iepriekš jau idejiski uzrakstīju... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 skrach, tu jau paliec kaitinošs. Neesi iedomājies, ka mums kodēšana ir maizes darbs, un ka tādi kā tu, atvaino, neizteikšos kādi, nāk un te lūdzas, lai viņiem programmē par brīvu, jo tas tak nekas neesot, darbs 10-20 min. utt, mums ir kā aizvainojums ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 andrisp - sorry ja aizvainoju... es uzskatu ka koderu darbs ir pat grutakais...un tapec jau prasu paliidzibu Jums, jo Jus tachu to makat... bet no ta ka pateiksiet vienu kodu.. nabagaki nepaliksiet... ja piemeram Jums vajadzetu palidzet tur nez... banneri uztaisit..vai vel kaut ko ... es ja varetu tad palidzetu..kaut vai es Jus nepazistu... no viena bannera es tach unabagaks ari nepaliktu... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Mēs tev palīdzam un pasakam visu priekšā, tikai tur tā lieta, ka tev nav nemazākās nojausmas kā tas notiek (paši pamati) līdz ar to tev arī neaiziet tas ko tev mēģina ieskaidrot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 Vebers - tev taisniba ka pamatus nesaprotu... es maku tikai parveidot un pilnveidot sciptu..vai kodu.. :( un tapec ludzu Jums kodu.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts