Mikijs Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Njus esmu beidzot sanjemies un pec luguma izveidojis savu saitinju :D tas tiesam ir Times hostinga :D bez php, bet toties man mazak problemu :D updeitot vajadzes reti, iznjemot ja liksu jaunus php stuffus,, driz ieliksu includotu PHP shoutboxu =] lai lietas kustaas... tur var kopet manus kodinjus, proti manus darbus var apstiiit =] .. :) nu ja tas ta :D .. piedodiet ja spam - http://mikijs.times.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 apnika gaidīt kamēr atvērsies tavs veidojums. nekā neredzēju. es tev iesaku pamēģināt wordpress. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 vaitad ilgi? tas ir tiirs HTML bez nekadiem PHP.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 visas times.lv lapas lēnu verās. tur neko nemaina vai pliks vai nepliks html. nāks laiks, nāks gudrība. veiksmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Iesaku padomāt par labāku topika nosaukumu. Citādi šis tā vien prasās uz Drazu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Lai vai kaa... times lapa gāja, un bez bremzēšanas, dizains labs, bet neizskatās pašveidots! Un tās lapas kas tavā portfolio [inemot times.lv] neiet vispār! Pie topika piedomāt vajadzēja, jo vārds mikijs nevienu neko nesaista! [vismaz butu pierakstijis Mani sauc Mikijs un site mana majas lapa] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Nevalidējas :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts