zigmars Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Kas tad tas isti ir? Kads man no vina labums googles aciis? Paldies par atbildem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Rupji runājot, cik tavai lapai ir apmeklētāju. http://en.wikipedia.org/wiki/Web_traffic guugles mekleetaajam man shkjiet vienalga cik tev apmekleetaaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Par to es ļoti šaubos. Tā pat kā (vienkārši runājot) viena saite uz Tavu lapu no citas ir +1, tāpat arī apmeklējums noteikti nosaka lapas kvalitāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Kristabs, bet kaa guugle redzees, ka tavai lapai ir liels apmekleetaaju skaits? Protams, guugle redz, ja citas lapas daudz linko, taatad lapai ir saturs, bet vai google redz, ka es atveru paarluuku un pa taisno atveru kaadu lapu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Kā alexa.com redz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 http://www.alexa.com/site/help/?index=12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Un google`i nav toolbar`a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
betons Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) adrisp, google toolbars daudz izplatītāks par alexa toolbāru, google analytics un google adsense ir gandrīz katrā trešajā lapā, tā kā viņiem ir pieejams daudz informācijas. Edited January 1, 2008 by betons Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) nu labi, moshka guugle njem veeraa arii apmekleejumu. Es jau arii 100% neapgalvoju, ka nenjem. :) Bet vai varat man paraadiit kaadu resursu, kur tas buutu apstiprinaats ? Neenu tieshaam - cik esmu lasiiis par pagerank, tad tieshaa veidaa apmekleetaaju skaits netiek uzskaitiits. Kas jums liek domaat, ka tas tiek njemts veeraa? Edited January 1, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guga Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Kas tad tas isti ir? Kads man no vina labums googles aciis? Paldies par atbildem! trafics esam mees, visi kas ienaak tava saitaa, tapat kaa mashinas uz ielaam, mees internetaa tiekam saukti par trafiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 cik Esmu ieverojis tad Googlei ir vienalga cik liels ir apmeklejumu skaits..... Daudz svarigak ir salikt pareizus Keywordus un taa lai tie arii atbilst lapas saturam..... vel svarigi ir cik ilgi dotaa lapa esistee... jo ilgak jo labak... Trafiks svariigs vieniigi taada zinja, ka jo vairak apmekletaju, jo lielaka iespeja ka to (lapu), cilveki, buus atradushji caur googli... taatad ..... aa nu ja vel jau samera svariigi lai lapa buutu valiida ... tb. buutu pareizss doctype utt..... tb.. svarigi lai GooglesSpaiderim buutu vieglaka dziive .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts