Jump to content
php.lv forumi

Kas būtu labākas par iframe?


foxsk8

Recommended Posts

Lieta tāda, ka iframe neder lai ielādētu piem forums?c=3, jo tas viss notiekās pārāk lēni. Vai ir kāds veids, kā ielādēt ātrāk to infromāciju. Varbūt ar kādiem javascriptiem to varētu dabot gatavu. Man tādi iframe vjaadzīgi ap 10 gabaliem, savādāk nevaru piekodēties, kā tik ar iframe fīču. Doma vēl bija ar ajax provēt to saturu ielādēt, bet domāju, ka tas prasīs tik pat ilgu laiku.

Link to comment
Share on other sites

Lieta tāda, ka es veidoju savādāku dizainu foruma sākuma kategorijam. līdz ar to man kategorijas ir sadalītas atsevišķi, bet lai es parādītu arī, ka tur ir jaunie ziņojumi, nākas ņemt visu foruma kodu un ladēt, jo tām kategorijām ir atsevišķš links. Tātad sanāk man vienlaikus jāielādē 10 kategorijas. Varbūt kaut kā var uzkodēt tā, lai bez tā linka piem tur forums?c=3 ieladētos vajadzīgā blokā. Jo tad sanāk man 11 reizes jālādē viens un tas pats fails, lai cik tas muļķīgi nebūtu.

Link to comment
Share on other sites

Man tā situācija nedaudz savādāka, tā jau iet, lai pārkodētu open sorsi, nekas viegls nav. Jāpameklē, varbūt kāds jau to būs izdarījis. Sorce phpbb.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...