foxsk8 Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Lieta tāda, ka iframe neder lai ielādētu piem forums?c=3, jo tas viss notiekās pārāk lēni. Vai ir kāds veids, kā ielādēt ātrāk to infromāciju. Varbūt ar kādiem javascriptiem to varētu dabot gatavu. Man tādi iframe vjaadzīgi ap 10 gabaliem, savādāk nevaru piekodēties, kā tik ar iframe fīču. Doma vēl bija ar ajax provēt to saturu ielādēt, bet domāju, ka tas prasīs tik pat ilgu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Nuja, ka +/- tik pat ilgu laiku. Ātrumu uzlabot varētu nelādējot 10 atsevišķus fragmentus, bet gan visus reizē. (Samazinātos HTTP pieprasījumu skaits). Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted December 17, 2007 Author Report Share Posted December 17, 2007 Lieta tāda, ka es veidoju savādāku dizainu foruma sākuma kategorijam. līdz ar to man kategorijas ir sadalītas atsevišķi, bet lai es parādītu arī, ka tur ir jaunie ziņojumi, nākas ņemt visu foruma kodu un ladēt, jo tām kategorijām ir atsevišķš links. Tātad sanāk man vienlaikus jāielādē 10 kategorijas. Varbūt kaut kā var uzkodēt tā, lai bez tā linka piem tur forums?c=3 ieladētos vajadzīgā blokā. Jo tad sanāk man 11 reizes jālādē viens un tas pats fails, lai cik tas muļķīgi nebūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Atgriez datus par jaunajām tēmām visos subforumos vienā reizē ? Kur problēma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted December 17, 2007 Author Report Share Posted December 17, 2007 Man tā situācija nedaudz savādāka, tā jau iet, lai pārkodētu open sorsi, nekas viegls nav. Jāpameklē, varbūt kāds jau to būs izdarījis. Sorce phpbb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Nevajag jau īsti arī pārkodēt. Vienkārši noskaidro, kur tabulās glabās attiecīgā infa un izselektē to. Ta arī viss. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts