ntw Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Man ir vajadzīgs lai kāds par nelielu atalgojumu uzlabo man jau gatavo PHP skriptu. Lietas ko vajadzētu uzlabot. 1. Tabulā (MySQL ) pievienot kolonnu, kurā ierakstās $reģistrēšanās_datums .Kad rowā ir pagājis $reģistrēšanās_datums + 30 Dienas - Rows izdzēšās. 2. Skriptā ir jādefinē ID kuru selektēt no Datubāzes. Ir vajadzīgs pārveidot tā, lai ar Dropdownu ( parastāko HTML ) var izvēlēties kādu no 4 ID. Pašu skriptu nepievienošu, bet tas, kuram ir interese - Gaidu PM vai TheNTW@GMail.com rakstiet e-pastu. Samaksāšu 5LS. Paldies par uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Varbūt pakonsultējies ar kādu no foruma dalībniekiem un varēsi ietaupīt 5Ls plus iemācīsies kko jaunu. Vai varbūt tev pašam vnk slinkums? Šaubos, ka kāds pa 5Ls skatīsies tavu skriptu, turklāt kāds attalgojums, tāds arī darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted December 11, 2007 Author Report Share Posted December 11, 2007 Un tu teiksi, ka pa 5LS nevar 30 minultes parukāt ? Ak dies. Redz man tas pašam aizņems vismaz stundas četras, bet laika man maz, pusgads jābeidz, autoskola un vēl visi citi šiti... Jā kaut ko jaunu var iemācīties, vienmēr ir paticis, ja ir laika... Nezinu gan, vai 5ls ir tik švaks atalgojums skriptēšanai.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 nu ja man jākoras cauri web skriptam tad tas vairs nepaņems pusstundu un nemaksās 5Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Nu, protams, ja darbs tiešām ir pustunda, tad 5 lati ir ok, bet zini kā - vēl jau tas čakars noskaidrot ko tev īsti vajag utt, ka tas laiks tomēr vairāk aiziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted December 11, 2007 Author Report Share Posted December 11, 2007 andri - nevelkot garumā, cik tu stundā prasi (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Ja haltūra, tad apt. 10 latus (kaut gan šis cipars var stipri svārtīties atkarībā no situācijas). Bet parasti jau arī pierēķina pa virsu, jo par tik mazām summām negribas ķēpāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted December 11, 2007 Author Report Share Posted December 11, 2007 Skaidrs. Nāksies čakarēt sevi ausī četras stundas :D.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Pa šito laiku jau sen būtu uztaisījis. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted December 11, 2007 Author Report Share Posted December 11, 2007 Pa šito laiku es būtu knapi aizrubījis. Besides, citas lietas arī ir darāmas. Te ieskrienu ik pa brīdim :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 jo par tik mazām summām negribas ķēpāties. A kuram tad gribas :) Normāla cena sākot no 25 Ls! Paskatās cik maize veikalā maksā :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts