archux Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Labs vakars! Lieta tāda, ka es taisu lapu es parasti linkus(lapas adreses jeb sadaļas (tipa pogas)) lieku datubāzē! Un tagad esmu izdomājis, ka vēlos tās uztaisīt tā, kad uz pogas uzspiež viņa paliek aktīva, idejā tāda kura lapa vaļā tās poga deg! Piemērs: atvērta lapa Jaunumi (poga deg) Jaunumi - Par mums - faili - forums Šitā es māku bet selektojot no db nesaprotu kā īsti! <a href='links' class='aktivslinks'>jaunumi</a> - <a href='links' class='links'>Par mums</a> - <a href='links' class='links'>Faili</a> - <a href='links' class='links'>Forums</a> Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 (edited) ieksh cikla, kur notiek sadalju izdrukaashana, ieliec: if (ir_izveeleeta_sadalja && drukajama_sadalja == izveeleetaa_sadalja) { // izdrukaa sadaljs link, noraadot class="selected" vai ko taadu } else { // izdrukaa parastu linku } Edited November 15, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 (edited) Ideju sapratu, bet kas ir jāraksta "drukajama_sadalja" vietā! Vai varētu lūdzu kādu īsu piemēriņu? ____________________________________ Viss kartībā viss izdevās :) Edited November 24, 2007 by archux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts