nixnox Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Agrāk bija tādi skripti kur bija tādi smuki, bezmazvai izpušķoti. Neziniet kādu mājaslapu kur viņi varētu būt? tur pat īsti nekas nebija jādara. vnk sataisi smuki kā tev vajag un tad uzspied generate script un scripts parādās. tad tikai copy paste un gatavs. Es visu google izrakņāju bet vairs nevaru atrast. Agrāk kad pirms kādiem 3-4 mēnešiem man CS serverim bija mājaslapa, tad biju atradis vienu lapu kur bija gan laika atskaites, gen varēja radiostacijas ielikt, gan spēlītes, gan visādas citas fīčas. Lūdu palīdziet! Varbūt kāds zin to lapu. Man liekas ka kkas bija saistīts ar poq, bet īsti neiznu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 (edited) Par ko tu vispār runā ? Tu gribi atrast kādu lapu kurā būtu poga uz kuras uzspiežot tev uzģenerējas HTML, CSS, u.c. faili ? Edited November 8, 2007 by MakaTaNaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 muhahahahaha 3 reizes izlasījumu un sapratu tikai to ka autors neko nereubī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 internets nepazūd, tas turpina augt. Tā kā, ja atradi iepriekš, tad meklē turpat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 njaa... arii nekaa nesapratu :( Skriptu generators? vai kas cits? nixnox --> ludzu izsakies skidraak... Taadu HTML genere visi Ofline & Online HTML Editori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 (edited) Man liekas, ka meklē lapu, kura piedāvā izveidot subdomeinu ar uzinstalētu kādu CMS. Tā es sapratu no tā teksta. Edited November 8, 2007 by Kristabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts