Muadmin Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Sakiet lūdzu kādu php redaktoru jūs ietektu ar preview režīmu ( funkciju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 flamewar topiks :) Es izmantoju RapidPHP (maksas produkts). Bet ir kaudzēm bezmaksas: http://www.php-editors.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muadmin Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 jā tieši to ar es patreiz novilku un ,ļoti labs izskatās kaut ar maksas, tik man prasa vienu interesantu lietu PHP not installed PHP interpreter was not found. Please install the PHP interpreter: Download the latest PHP zip package (not the installer) from www.php.net Unpack the downloaded package to some folder Open Options -> Preferences -> Preview -> Script Preview Click Web Server Settings Enter the path to php-cgi.exe file (a part of PHP interpreter izstāsti man kā iesācējam ko tas nozīmē, angliski es saprotu labi, tik nesaprotu būtību Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 PHP neuzstādīts PHP tulkotājs ne nokļuva. Lūdzu uzstādiet PHP tulkotāju: Piekraujiet visupēdējā PHP brakšķēšanas paku (ne installer) from www.php.net Sadaliet piekrauto paku pie dažas mapes Atvērtās izvēles -> priekšrokas -> prove -> scenārija prove Sunītis veba servera uzstādīšanas Ievediet ceļu pie php-cgi.exe faila (PHP tulkotāja daļa http://www.acl.lv/index.php?part=translate&lng=lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Perfekts tulkojums :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 a kā ir ar to eclipse? kāds to lieto? gribētu dzirdēt kā ir ar to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Eclipse tāda pasmaga. Muadmin, būtība tāda, ka tad tu varēsi nospiest podziņu un editors uzreiz pārbaudīs vai nav sintakšu kļūdu. Tam viņam vajag PHP instalāciju un būt pareizi sakonfigurētam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmpjail Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 editplus un flashfxp :) pietiekami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muadmin Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 Paldies par tulkojumu, to ers sapratu nesaprotu tik tehniski ka to izdarīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 PSPad, patik vina daudz veidigas iebuvetas fichas un ir par brivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Parcik man nav problēmu ar failu uzmešanu uz servera, tāda (preview) funkcija man nav vajadzīga. Izmantoju Krievu radījumu PhpExpertEditor, patīk man viņš ar savu highlight, nevienam citam tādu neesmu redzējis, turklāt viņš arī savelk funkciju sākumus un beigas un vēl plus, ka viegli strādāt ar utf-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Interesanti kā to `preview` var izmantot? Nu labi, taisot tikai mājaslapas var. preview zis: http://www.nusphere.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muadmin Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 Tur jau ta lieta ka taisot, savādāk jau nav nepieciešāms, labi tas nu ta lielāka galvas sāpe man ir tāda spēles serverī pie reģistrācijas cilvēks piereģistrējas tik serverī ielogoties nevar jo gala pie paroles sanāk neatpazīstamas zīmes , ka to noverst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 aapaac.. ku traki.. kaads preview vajadzigs! Me laikam tad ir saspiedies.. kodee uz Notepad un spaida refresh pogu mozillaa [kuram vel esmu piinstalejis klat IETabs pluginu lai redzetu kadi kroplojumi kartejo reizi ir MS IE].. :) Protams tad vajag pasham savu serveri un instaletu PHP... vismaz zem adreses http://localhost/ var testet! :) Ja pasham sava, vismaz experimentala limene, servera nav un gribi viegli konfigurejamu serveri sev majas aptsakos.. instale Wamp5 :) Un Notepada vieta vari izmantot vienu no siem --> PSPad Notepad2 Notepad++ Bluefish Laikam visi bija bezmaksas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muadmin Posted October 31, 2007 Author Report Share Posted October 31, 2007 Ar redaktoru viss kartība, lielākā problēma ir man liekas md5 , jo sanāk aptuveni ta no mājas lapas piereģistrējās a galā acc softs parāda lietotājvārdu viss ok a parole greiza aptuveni izskatās tā ( ????????|) , nu šādi simboli, kā to novērst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts