Kristabs Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Man ir ieslēgts AYAX!!! Cik sakarīgs topiks, tik mans jautājums - kā var ieslēgt AYAX? Nevaru arī noturēties un neizlabot uz AJAX ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 ...Es rakstu seit UTF-8 Encodinga, nevis BloNDe Code Encodingaa! ;) lai nu kurš, bet tu gan māki dirst. utf-8 atradies, būtu vismaz garumzīmes iemācījies lietot. smaidiņi ar pilnīgā bezsakarā tev nezkāpēc vienmēr gadās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Kuš kuš.. publiski lamāties ir slikti ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 (edited) Pilot.. uci buci. :D Nevajag lamāties. Personīgi Tevi neaizskāru, aizskāru tikai tajā lietā ka izlasīt nemāki ko es uzrakstīju. Un ne jau dēļ maniem smailiem vai garumzīmēm! Nu labi. Nēesmu pieradis drukāt ar garumzīmēm ātri rakstot kautko forumos, čatos.. u.t.t.. Tāpēc nevajag piesieties, dēļ savām kļūdām man - kur nevajag! :P Edit : Un tas ka pateicu par encodingiem vienkārši bija joks! Ja nesaprot jokus... tad nav mana problēma! :) Edited October 29, 2007 by aldis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixis Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Pilnīgs bērnu dārzs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 aldi, aldi.. atzīsti, ka nav pamata klausīt tevi un kopēt to sourci, ja ir speciāli izstrādāti vairāku veidu googles search kodi ievietošanai savās mājas lapās. neesmu domājis tevi aizvainot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts